Mozaik
U VINKOVCIMA U OKVIRU IZBORA ZA MISS HRVATSKE 2019.

Casting za Miss Vukovarsko-srijemske županije
Objavljeno 10. ožujka, 2019.
U hotelu ‘‘Slavonija‘‘ u Vinkovcima održan je casting za djevojke za izbor Miss Vukovarsko-srijemske županije u okviru izbora za Miss Hrvatske 2019. Za prestižni ulazak u finale natjecale su se: Vanja Beronja, Anamarija Prka, Ivona Gradečak, Antonija Markanović, Ivana Majstorović, Paulina Župarić, Patricia Hanžek, Leonarda Bučak, Magdalena Majstorović, Ana-Marija Dretvić, Nikolina Grudić, Maja Tori i Ivana Bošnjak.

U ime Direkcije Miss Hrvatske casting su vodili: Ivan Augustinov te aktulana Miss Vukovarsko-srijemske županije Lucija Damjanović. Nakon kratkog razgovora s djevojkama Direkcija Miss Hrvatske donijet će konačnu odluku koje su djevojke ušle u finalni izbor Miss Vukovarsko-srijemske županije. Prosudbeno povjerenstvo iz Direkcije Miss Hrvatske imat će uistinu težak zadatak jer je bilo jako puno lijepih djevojaka.

Ovogodišnji izbor za Miss Vukovarsko-srijemske županije održat će se 26. travnja na lijepom kompleksu bazena u Vukovaru, gdje će se osim lijepih djevojaka moći vidjeti i najnovija kolekcija odjevnih modnih trendova.M.Kokaj
Možda ste propustili...

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

U NOVOJ SEZONI “MASTERCHEFA”

U žiriju je i slavonski kuhar Goran Kočiš

Najčitanije iz rubrike