Crna kronika
UŽAS U MEĐIMURJU, SESTRA UHIĆENA

Leš djevojke nestale 2000. pronađen u zamrzivaču!
Objavljeno 17. veljače, 2019.
Tijelo koje je pronađeno u subotu u kući u Pavlovcu prevezeno je na obdukciju
ČAKOVEC - Međimurje je u šoku nakon objave informacije da je u subotu u zamrzivaču pronađen leš ženske osobe u obiteljskoj kući u Pavlovcu. Načelnik PU međimurske Ivan Sokač na izvanrednoj je konferenciji za novinare u nedjelju rekao kako se sumnja da je riječ o djevojci rođenoj 1977. godine, a zbog sumnje u ubojstvo uhićena je 45-godišnjakinja. Neslužbeno se doznaje kako je riječ o sestri nestale djevojke.
U subotu nešto poslije 12 sati policija je od djelatnika hitne pomoći dobila dojavu da je u obiteljskoj kući u Novoj ulici u Palovcu pronađen leš nepoznate osobe. Očevid je provela zamjenica županijske državne odvjetnice u suradnji s policijom. Leš, još uvijek nepoznate žene prevezen je na Odjel patologije Županijske bolnice u Čakovcu, gdje će biti izvršena sudska obdukcija. Iako se sumnja da je riječ o mrtvom tijelu Jasmine Dominić, čiji je nestanak prijavljen 2005., a nije viđena od 2000. godine, do konačnih nalaza obdukcije to još ne može biti službeno potvrđeno.

Istraga traje

Na novinarsku upit "zar pet godina od nestanka pa do prijave nestanka nije probudilo sumnju", izjavio je kako jest te da je policija u suradnji s Državnim odvjetništvom prije poduzela brojne istražne radnje. "Uskoro ćemo vam moći podijeliti više informacija, pa i sve one brojne korake koje je policija poduzimala kako bi rasvijetlila slučaj nestanka osobe", izjavio je Sokač, ponovivši da će se mnogo toga znati nakon nalaza obdukcije.


Prema podatcima iz profila u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba Jasmina Dominić, rođena 5. rujna. 1977., nestala je tijekom kolovoza 2000. godine u Zagrebu. Kao okolnost nestanka navodi se napuštanje fakulteta i posla preko student servisa. U vrijeme nestanka imala je mjesto prebivališta na adresi na kojoj je mrtvo tijelo u subotu pronađeno. Bila je visoka 166 centimetara i imala je smeđu kosu. Njezin je pak nestanak službeno prijavljen policiji pet godina poslije!


U kući u kojoj je pronađeno mrtvo tijelo živi sestra Jasmine Dominić sa svojom obitelji, a njezina najstarija kći nedavno se udala. Prema dostupnim informacijama, upravo suprug najstarije kćeri pronašao je mrtvo tijelo u zamrzivaču, koji je bio u podrumu ispod raznih predmeta i nije se koristio, no bio je uključen u struju. Za sada postoje dvije verzije kako je tijelo otkriveno. Prema jednoj, veliki računi za struju potaknuli su potragu za svim uključenim uređajima. Prema drugoj verziji navodno je HEP isključio obitelji struju pa se počeo širiti neugodan miris.
Tijelo u foliji


O Jasmini mještani Pavlovca imaju samo lijepe riječi govoreći da je bila jako dobra i vrijedna, da je otišla studirati u Zagreb, gdje je uz fakultet i radila preko student servisa. Nakon što je nestala bilo je svakakvih komentara, od toga da je možda ubijena do toga da je otišla raditi u Francusku ili na Jadran. Međutim, čim su mještani u subotu prije podne vidjeli policiju i forenzičare u dvorištu kuće gdje je mrtvo tijelo pronađeno, odmah su pomislili da je pronađeno njezino tijelo. Tijelo pronađeno u zamrzivaču bilo je umotano u foliju, a odvezeno je iz kuće oko 18 sati. Jasminin otac godinama je pokušavao pronaći kći, no prije tri godine je preminuo. Jasmina je živjela u kući sa sestrom.
Sandra Lacić/Hina
skriven
ZAMRZIVAČ JE BIO ISPOD STVARI
Možda ste propustili...

TOMISLAV SVETINA O AFERI “DINAMO 2”

Financijske odluke donosio je Mamić

OČEVID UTVRDIO UZROK SMRTNOG STRADAVANJA

76-godišnji vozač nije stao na znak STOP

Najčitanije iz rubrike