Mozaik
GLUMAC U BEOGRADU PROMIJENIO HOTEL

Preselili Deppa zbog “navale prostitutki”
Objavljeno 13. veljače, 2019.
Holivudska zvijezda Johnny Depp (55) trenutačno se nalazi u Beogradu zbog snimanja filma. To je, naravno, pobudilo veliko zanimanje obožavateljica koje ga žele upoznati. Otkako je sletio na beogradski aerodrom, svi su se počeli raspitivati o njemu, a prvi hotel u kojemu je boravio svakodnevno su oblijetale žene. No nisu samo obožavateljice lude za glumcem. Naime, za njega su i više nego zainteresirane prostitutke, pa su Deppa zbog toga organizatori njegova dolaska morali premjestiti u drugi hotel, prenosi Kurir.

- Znali smo da će dolazak Johnnyja Deppa izazvati veliku pažnju javnosti, ali nismo mogli pretpostaviti da glumac neće imati mira od obožavateljica koje su se otvoreno nudile i preporučivale glumcu preko osoblja. Dolazile su i djevojke lakog morala, one koje naplaćuju seksualne usluge. Budući da će se u Beogradu zadržati pet tjedana, morali smo ga premjestiti u drugi hotel, na potpuno suprotnu lokaciju, kako bi zadržao privatnost koju je i sam tražio. Tako je kompletna ekipa oko Deppa, od njegovih kuhara i stilista sve do zaštitara, premještena na tajnu lokaciju - ispričao je izvor za srpske medije.

Jedna od onih kojima se san ostvario bila je članica grupe Hurricanne, Ivana Nikolić, koja se pohvalila fotografijom s Deppom preko društvenih mreža.

- Prišla sam mu i zamolila ga da se slikamo. Sjedio je prekoputa mog stola. Sigurnost za mene u tom trenutku nije bila problem - napisala je Nikolić. T.K.
Najčitanije iz rubrike