Osijek
KLUB MLADIH LONAC

Javite se, družite se i razvijajte svoju kreativnost!
Objavljeno 7. veljače, 2019.
Klub mladih Lonac okuplja svoj medijski i volonterski tim te poziva sve mlade da se prijave i postanu dijelom ekipe.

Ako želite razvijati svoju kreativnost, komunikacijske vještine, ako vas zanimaju odnosi s javnošću, društvene mreže, fotografiranje ili snimanje te sve što vam pada na pamet vezano za medije, prijavite se i postanite dio medijskog tima. Također, želite li volontirati s entuzijastičnom ekipom mladih s kojom ćete udružiti snage u prepoznavanju potreba u društvenoj zajednici, prijavite se i kroz volonterski tim sudjelujte u organizaciji i provedbi konkretnih volonterskih akcija, popunite svoju volontersku knjižicu i učinite nešto dobro za sebe i svijet oko sebe.

- Cilj okupljanja našeg medijskog tima promocija je Kluba mladih. Planiramo raditi letke, biltene ili nešto u tom stilu, s događanjima u gradu, pa bi članovi medijskog tima bili zaduženi za taj dio, odnosno za istraživanje i približavanje sadržaja mladima. Također, medijski tim bit će zadužan i za vođenje društvenih mreža, njegovi će članovi moći davati prijedloge o načinima kako doći do mladih i ostvariti komunikaciju s njima i slično - kažu iz kluba.

Volonterski tim zamišljen je na način da osmišljava razne akcije Kluba mladih uz pomoć njegovih članova pri organizaciji. ‘‘Prvenstveni cilj okupljanja ovih timova druženje je i umrežavanje mladih, ali i da se radi nešto kreativno i korisno. Svaki od timova imat će sastanak jednom tjedno‘‘, poručuju iz Lonca te apeliraju da se svi zainteresirani jave što prije na: klubmladih.lonac@gmail.com iako su svi mladi uvijek dobrodošli.
D. Miklić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike