Osijek
POTPORA VLADISLAVAČKIM STUDENTIMA

Tomas: Dodijelit ćemo 5 stipendija po 500 kn
Objavljeno 16. siječnja, 2019.
Potpora mladima iz Vladislavaca, Dopsina i Hrastina neće izostati ni ove godine u obliku općinski stipendija. Načelnik Općine Vladislavci Marjan Tomas kaže kako je općinska uprava raspisala natječaj za stipendiranje

redovitih studenat s njihova područja 10. siječnja 2019. godine. Detaljnije se upute za prijavu mogu dobiti na web-stranici Općine Vladislavci.

- Već tradicionalno preko natječaja dodjeljujemo studentske stipendije za proračunsku 2019. godinu. U ovoj godini dodijelit će se ukupno pet stipendija redovitim studentima. Visina mjesečne stipendije iznosi 500 kuna neto. Rok za podnošenje zamolbi je 15 dana od dana objave poziva na web-stranici Općine Vladislavci – www.opcina-vladislavci.hr, odnosno posljednji dan za dostavu zamolbi s prilozima je 25. siječnja 2019. godine. Zamolbe s prilozima dostavljaju se na adresu: Općina Vladislavci, Kralja Tomislava 141, 31404 Vladislavci. Dodatne obavijesti zainteresirani studenti mogu dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu radnim danom od 8 do 15 sati. kaže vladislavački načelnik Marjan Tomas.
D.Pejić
Možda ste propustili...

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike