Crna kronika
NEVJEROJATAN DOGAĐAJ

Vlak ju udario, svi tražili tijelo, ona otišla kući
Objavljeno 14. rujna, 2018.
Nevjerojatan događaj zbio se u četvrtak na željezničkoj pruzi u mjestu Reka kraj Koprivnice. Naime, kada su novinari otišli na teren, misleći da je vlak udario čovjeka koji je preminuo, zatekli su ženu koja je zapravo odbačena od vlaka i bila kod kuće te je - kuhala. Kako doznaje ePodravina.hr, Marija Landek (65) iz Reke prelazila je preko pruge s kantom u rukama. Išla je, kaže, hraniti svinje kod sina, koji nije kod kuće. A onda je izbjegla smrt za dlaku.
– Odjednom je naišao vlak, lupio u kantu i onda me zapuhnuo ‘vjetar od vlaka‘ i odbacio. Samo me malo okrznuo – rekla je novinarima žena uz ogradu svoje kuće, u pregači, čudeći se čemu "tolika frka".
Šokirani strojovođa zaustavio je vlak i obavijestio policiju da je lokomotivom udario ženu koja je pala na tlo. Policija i djelatnici hitne pomoći tragali su za tijelom. Strojovođa je bolničarima rekao da je vidio kako je žena kročila na prugu, a ona je u tim trenucima već stigla kući, stavila pregaču i prionula kuhanju, kao da se ništa nije dogodilo! Suprug joj je u to vrijeme bio u ribolovu i vjerojatno i ne zna što se dogodilo, a unuk je stigao sav potresen, no kad je vidio da je baka živa, laknulo mu je.
Baka je odbila pregled bolničara, ona nalet vlaka nije doživjela kao nešto strašno, a i ručak čeka! Zbog neobičnog događaja željeznički je promet kraće vrijeme bio u prekidu.S.Lacić
Možda ste propustili...

OČEVID UTVRDIO UZROK SMRTNOG STRADAVANJA

76-godišnji vozač nije stao na znak STOP

SEDAM PROMETNIH NESREĆA S OZLIJEĐENIMA

Policija poziva na oprez, i dva djeteta ozlijeđena u sudarima

Najčitanije iz rubrike