Crna kronika
AUTOMOBIL SE PREVRNUO NA KROV

Skinuo tablice s Golfa i pobjegao
Objavljeno 13. srpnja, 2018.
MIHALJEVCI
Policija još uvijek traga za vozačem koji se noću između srijede i četvrtka, pretpostavlja se nakon polufinalne nogometne euforije i pobjede nad Engleskom, svojim automobilom zabio u obiteljsku kuću u Mihaljevcima. Nakon probijanja i rušenja ograde automobil se preokrenuo na krov, a vozač je pobjegao prije dolaska policije. Kako neslužbeno doznajemo, vozač Volkswagen Golfa kretao se iz smjera Velike prema Požegi. Najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine te vrlo vjerojatno poveće količine alkohola, sletio je s ceste i zabio se u kuću.

- Automobil je nakon slijetanja s ceste najprije udario u znak, potom u ogradu i na kraju u kuću. Od siline udarca vozilo se prevrnulo. Dio susjeda izišao je iz kuća nakon što su čuli buku, ali nisu mogli mnogo toga vidjeti zbog mraka i velike količine prašine koja se podigla. Vozaču nije bilo ni traga ni glasa - prepričavaju mještani Mihaljevaca, koji su o prevrtanju automobila obavijestili PU požeško-slavonsku. Mještani dodaju da je vozač s Golfa skinuo tablice i najvjerojatnije otišao kući kako bi se prije očevida otrijeznio. Zanimljivo je da žena koja živi u toj kući baš ništa nije čula! Kada je ujutro izišla iz kuće, imala je što i vidjeti. Totalno razbijen auto zamalo joj je uletio u dnevni boravak. Policija obavlja očevid, a kako doznajemo, poznato je tko je vozač skršenog Golfa i dakako, snosit će odgovornost za nesreću koju je skrivio, ali i zbog bijega s mjesta nesreće. AGM Kruna
Zbog pijanstva sletio mopedom s kolnika
PU požeško-slavonska izvijestila je i o prometnoj nesreći koja se u srijedu oko 17.55 dogodila na cesti između mjesta Omanovac i Badljevina na pakračkom području. Mopedom Motowel daruvarskih registracijskih oznaka upravljalo je 48-godišnjak. U jednom je trenutku izgubio nadzor nad upravljačem nakon čega je sletio s kolnika, pao i pri tome se lakše ozlijedio. Provedenim alkotestom na licu mjesta utvrđeno je kako je u krvi imao 1,66 promila alkohola. Prekršajno je prijavljen zbog nepropisnog kretanja kolnikom i vožnje pod utjecajem alkohola.
Najčitanije iz rubrike