Crna kronika
POŽARI U OSIJEKU I U NAŠICAMA

Izgorjela kuća u Paškoj ulici na Jugu II
Objavljeno 21. svibnja, 2018.

OSIJEK - U nedjelju, nešto prije 2.30 sati, izbio je požar na kući u Paškoj ulici, u osječkom naselju Jug II. Prema prvim informacijama, vlasnik kuće, zato jer se nagutao dima, kolima Hitne pomoći prevezen je u Klinički bolnički centar Osijek. Kuća je u potpunosti izgorjela kao i pomoćne prostorije. “Policija provodi očevid i nastavlja rad na utvrđivanju činjenica oko nastanka požara”, doznajemo od Darija Premeca, glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske.

Osječki profesionalni vatrogasci dojavu o požaru dobili su u 2.26 sati. U intervenciji je sudjelovalo sedam pripadnika Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Osijek koji su na teren izišli s dva vozila. Prema informacijama Županijskog centra 112 Osijek, zbog izbijanja požara i intervencije vatrogasaca, djelatnici Hrvatske elektroprivrede isključili su struju, zbog čega je dio osječkog naselja Jug II bio bez električne energije od 2.30 do 2.56 sati.

U subotu, oko 21 sat, Vatrogasni operativni centar Našice dobio je dojavu da gore električne instalacije u kući u Našicama. Na intervenciju odmah je upućena dežurna smjena Javne vatrogasne postrojbe Našice s jednim navalnim vozilom. Intervencija je završila oko 21.30 sati. Požara na našičkom području bilo je i u petak. Oko 14.15 sati VOC Našice zaprimio je dojavu o zapaljenoj travi u mjestu Velimirovac. Na mjesto požara upućena je dežurna smjena JVP Našice, zajedno s dobrovoljnim vatrogascima DVD-a Našice s jednim navalnim vozilom. Intervencija je završena oko 15 sati.S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike