Osijek
ZA MLADE OBITELJI

Općina Čepin razmatra nove vrtićke usluge
Objavljeno 17. svibnja, 2018.

Pomoć mladim obiteljima fokus je čepinske općinske uprave koja im na sve moguće načine nastoji izići u susret. Tako su, kaže načelnik Općine Čepin Dražen Tonkovac, u općinskoj upravi razmatrali prilagođavanje radnog vremena čepinskog dječjeg vrtića, čiji rad Općina financira.

- Kad već imamo vrtić koji kao ustanova i postoji kako bi zadovoljila potrebe djece i njihovih roditelja, promišljao sam zajedno sa svojim zamjenicima da provedemo anketu o tome postoji li potreba roditelja da djeca predškolske dobi ostaju u vrtiću nakon uobičajenog radnog vremena vrtića, odnosno u poslijepodnevnim satima. Stoga pozivamo roditelje da odvoje malo vremena za to. Nije potrebno dolaziti u Općinu, već je anketa online na našim službenim općinskim stranicama www.cepin.hr - kaže načelnik Dražen Tonkovac. Inače, online anketom ispituju se i roditelji djece predškolske dobi koja ne pohađaju dječji vrtić.

- Općina Čepin provodi ovu anketu u svrhu sudjelovanja u projektu “Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”. Smisao je u načinu i vrstama pružanja usluga našeg dječjeg vrtića. Primjerice produženog boravka, poslijepodnevnog i smjenskog rada dječjeg vrtića, ali i radi unaprjeđenja usluga u provedbi redovnih i posebnih programa, alternativnih odgojno-obrazovnih programa - kaže Tonkovac. D.P.

Možda ste propustili...

OSIJEK DOMAĆIN PRVOG ECO CITY WASTE FESTA

I otpad može pružiti zabavu

UOČI 1. SVIBNJA, DANA INDUSTRIJSKE ČETVRTI

Tribina o dvorcu, boćanje, izložba

Najčitanije iz rubrike