Mozaik
PRVI POPCORN 'N ROCK FESTIVAL

Kampirajte pod
šatorima na jezeru
Objavljeno 26. travnja, 2018.

Orahovačko jezero priprema se za najjači rock-festval. Prvi PopcORn 'n ROCK festival održat će se 22. i 23. lipnja na Orahovačkom jezeru, a poznati su i svi izvođači.

Uz Juru Stublića & grupu Film, Električni orgazam, Atomsko sklonište i Drugi način, festival će ponuditi još dva glazbena velikana i imena koja su pravi doživljaj za publiku.

Tako će Orahovačkim jezerom u subotu, 23. lipnja, uz kultni Električni orgazam, prašiti Jurica Pađen & njegov Aerodrom te Divlje jagode. Jurica Pađen & Aerodrom dobro su poznati svim ljubiteljima istinskog rocka. Glazbene uspješnice 'Stavi pravu stvar', 'Obična ljubavna pjesma', 'Digni me visoko' ili 'Fratello' ne propušta nitko tko drži do evergrina.

Divlje jagode, njihovih četiri desetljeća iznimnog glazbenog rada i neuništivi Zele Lipovača, svojim hitovima 'Krivo je more', 'Marija' ili 'Ne želiš kraj', još jedan su zalog odlične glazbene noći.

Organizatori će vam uz podršku Grada i Turističke zajednice Orahovice višednevni boravak u svome kraju učiniti nezaboravnim iskustvom. Uz brojne dnevne sadržaje te bistru jezersku vodu idealnu za kupanje, na raspolaganju vam je i bezbroj prirodnih avantura te lokacija za aktivan odmor na obroncima Papuka, među kojima se izdvaja Ružica grad. Svi koji žele mogu tijekom festivala boraviti na samom jezeru, jer kampiranje ne samo da je dopušteno nego i poželjno za potpun doživljaj. Više informacija pronađite na službenoj web-stranici www.rock-or.com i facebook-stranici festivala. J.Kn.

Možda ste propustili...

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

KRATKI FILM REDATELJA NEBOJŠE SLIJEPČEVIĆA

Hrvatski film u selekciji Cannesa

Najčitanije iz rubrike