Dome slatki dome
DESIGN SEEDS

Inspiracija prirodnim bojama
Objavljeno 8. ožujka, 2018.

Jeste li u potrazi za inspiracijom kada su u pitanju kombinacije boja? Kombiniranje boja je umjetnost. Pogledajte prijedloge na stranici Design Seeds koji će vas oduševiti svojim paletama boja. Sve kombinacije boja ručno su izabrane, inspirirane prirodom, idelane za uređenje enterijera, organiziranje vjenčanja, proslava i sve druge kreativne aktivnosti.

Ove palete boja napravila je Jessica Colaluca na temelju fotografija koje je miksala u ilustratoru, a potom obradila u fotošopu. Iako boje ne odgovaraju paletama ni jednog proizvođača one su univerzalne i spremne za korištenje. Inspiraciju najčešće nalazi u cvijeću, plodovima, krajolicima koji je okružuju u Wisconsinu, SAD. Inače, Jessica je dizajnerica sa zavidnim iskustvom s poznatim tvrtkama kao što su Reebok, Timberland itd.

Na samom sajtu DesignSeeds dostupne su fotografije koje su poslužile kao inspiracija i kombinacije boja, koje su one inspirirale. Kombinacije se mogu slobodno koristiti. Kod kombiniranja boja na osnovu ovih kombinacija ne moraju se upotrijebiti sve nijanse. Dovoljno je upotrijebiti neutralnu nijansu i još dvije nijanse, jednu kao osnovnu i drugu kao akcentnu. J.Kn.

Možda ste propustili...

POSEBNO PROSINAČKO OZRAČJE

Darovi nas zbližavaju i raduju

PRAVILA POSLOVNOG DARIVANJA

Obavezno priložite čestitku

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ORNITOLOŠKO PRVENSTVO U POREČU

Dražen Dokletal najuspješniji osječki izlagač

2

PRIČA O KREVETU

Drveni stilski krevet je vječan

3

USKLAĐIVANJE BOJA S JELIMA

Kako božićnu večeru učiniti još intimnijom?