Ekonomija
VALAMAR NUDI NAJBOLJE UVJETE ZA SEZONCE

Evo kako pronaći sezonski posao u jednom od 45 top hotela i kampova
Objavljeno 30. siječnja, 2018.

Valamar Riviera kao najveća turistička kompanija u Hrvatskoj u potrazi je za sezonskim radnicima kojima osigurava najbolje uvjete za sezonski posao u turizmu. Sezonci u Valamaru imaju 20 posto veće plaće od prosjeka u turističkom sektoru. Valamar sezonskim zaposlenicima, ovisno o destinaciji gdje rade, osigurava i smještaj i prehranu. Najveća turistička kompanija u zemlji modernim hotelima za zaposlenike ”Kuća Valamar” ponovo je postavila nove standarde u turističkom sektoru. U Kući Valamar na Krku i u Rapcu zaposlenici su smješteni u sobama s vlastitom kupaonicom, televizorom i hladnjakom, a imaju i tri obroka dnevno. U projekt smještaja za zaposlenike kompanija je u zadnje dvije godine uložila više od 60 milijuna kuna. Ove sezone Kuća Valamar ce biti izgrađena i u Poreču, a u planu su i ostale destinacije.

 

Valamar Riviera nudi najbolje uvjete u Hrvatskoj za sezonski rad u turizmu i priliku za razvoj karijere u turizmu. Budući da zapošljavamo sezonske radnike iz svih dijelova Hrvatske osiguravamo im kvalitetan smještaj i prehranu na teret poslodavca – poručuju iz Valamara.

Kao lider u odmorišnom turizmu Valamar će ove godine zapošljavati preko 6600 djelatnika, oko 600 više nego prošle godine, koji će raditi u 30 hotela i 15 kampova koji su smješteni u Poreču, Rapcu, na otocima Krku i Rabu te u Dubrovniku. Sezonci koji su u potrazi za poslom trebaju se što prije javiti u Valamar. Prijavu je potrebno ispuniti na web stranici dobarposaouvalamaru.com

 

Za 2018. godinu Valamar nudi 1.200 ugovora za stalnog sezonca i  400 novih ugovora za stalni radni odnos. Biti stalni sezonac u Valamaru znači garanciju zaposlenja najmanje 9 do 12 mjeseci svake od naredne tri godine što znači stabilna i kvalitetna primanja kroz godinu. Kroz trogodišnji period stalni sezonac ima status zaposlenog radnika te produženo mirovinsko i zdravstveno osiguranje. Osim toga, sezonski posao je prvi korak i prema stalnom cjelogodišnjem poslu i razvoju karijere u turizmu kao jednom od najbrže rastućih sektora u zemlji. Valamar je najveći investitor u turizam u Hrvatskoj s ulaganjima u hotele, ljetovališta i kampove koja su premašila četiri milijarde kuna, a s uvjetima rada i plaćama pozicionira se i kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj. P.R.

Možda ste propustili...

KREŠIMIR KUTEROVAC, PREDSJEDNIK INCIJATIVNOG ODBORA UDRUGE VELIKIH HRVATSKIH PROIZVOĐAČA SVINJA

Talijanskim su svinjogojcima skrivene potpore povećale prihod na farmama za čak 17 posto

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana