Osijek
SVJETLANA ROŽIĆ, ČLANICA ČEPINSKOG KLUBA “KLJUČČ”

Napisala “Toplu obiteljsku priču”
Objavljeno 13. siječnja, 2018.

Jedna od članica čepinskog Čitateljskog kluba KljučČ, koji djeluje već tri godine, postala je i sama tema razgovora svojih kolegica. Naime, Svjetlana Rožić napisala je “Toplu obiteljsku priču”, koju su prijateljice rado prokomentirale.

Marija Čačić, voditeljica Narodne knjižnice Centra za kulturu Čepin, pri kojoj djeluje KljučČ, kaže kako se nakon tri godine okupljanja njihova čitateljskog kluba izrodilo i jedno literarno djelo.

- Iako se radi o kratkoj priči, ponosni smo na našu članicu koja se odvažila i uplovila u spisateljske vode. Svjetlana je bila spriječena nazočiti redovitom sastanku Kluba pa tada nije čula komentare i savjete čitateljica, no zato se lakše pristupilo ocjenjivanju djela. Njezina je kratka priča ocijenjena visokom ocjenom - 4,2 - kaže Marija Čačić.

Inače, ljubiteljice pisane riječi brinu se i o Kućici knjižnici ispred Centra, pa su ju dale popraviti i napunile knjigama ponovno ju staviviši u funkciju.

Inače, Čačić kaže kako tijekom siječnja čitaju “Ponos i predrasude” autorice Jane Austen, a okupljanje će biti 30. siječnja u 18 sati u Knjižnici, pa poziva sumještane da im se pridruže u čitanju i druženjima. D. Pejić

Možda ste propustili...

TKO NIJE NIŠTA NAUČIO NA POUČNOJ STAZI?

Pleša: Vandali uništavaju sve što im se nađe na putu

PROJEKT UDRUGE KREAKTIVA: UPOZNAJUĆI EUROPU UPOZNAJEM SEBE

Punoljetnost su obilježili putujući vlakom po Europi na trasi Orient Expressa

Najčitanije iz rubrike