Regija
PISMO (NE)NAMJERE

Traže zemljište pa se ne jave na natječaj
Objavljeno 11. siječnja, 2018.

ŽUPANJA - Na temelju pisma namjere dostavljenog Gradu Županji, Gradsko vijeće prošlog je mjeseca odobrilo prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta preko javnog natječaja s utvrđenom početnom cijenom od 516.000 kuna. Naime, tvrtka Akord iz Županje iskazala je interes za kupnju zemljišta u gradskom vlasništvu površine 915 četvornih metara u Velikom kraju, koje se proteže do ljekarne Doma zdravlja u Aleji Matice hrvatske.

Namjera nam je investirati u gradnju poslovno-stambenog objekta u kojem planiramo zaposliti 15-ak djelatnika iz Županje i okolice. Njegovi će sadržaji pridonijeti kvaliteti prostora i urbano unaprijediti sam centar grada, stoji u pismu namjere koje potpisuje vlasnik Akorda Mario Špoljar.

Gradonačelnik Davor Miličević je na temelju odluke Vijeća raspisao natječaj, ali na njega, doznajemo od pročelnika Gradske službe Damira Parmaća, nije pristigla ni jedna ponuda. Zainteresirani investitor kojemu se izašlo u susret i zbog kojega je i odrađena sva potrebna procedura nije se javio. Miličević napominje da je cijenu neizgrađenog građevinskog zemljišta koje se nalazi na atraktivnoj lokaciji utvrdio stalni sudski vještak i da Grad s nižom prodajnom cijenom neće ići.M.L.O.

Možda ste propustili...

BUDI SE TRŽIŠTE NEKRETNINA U ĐAKOVU I OKOLICI

Kuće kupuju mladi parovi, stanova nema ni za lijek!

KOMUNALNA NAKNADA VEĆA ZBOG ZONA I KVADRATURA

Nakon legalizacije utvrđeno 270 tisuća neprijavljenih kvadrata

LOVAČKA DRUŠTVA POŽEŠTINE

Gostinjski lov

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OPASNA PODRAVSKA MAGISTRALA

Kreće rekonstrukcija
slavonske “ceste smrti”

2

STRAŠNO OTKRIĆE U ĐAKOVŠTINI

Jazavci i lisice iskopali
ljudske lubanje i kosti!

3

NEUSELJIVA ZGRADA ZA PUSTARAŠE

Još jedna zima u Jasenovcu i Sokolovcu