Novosti
PREMA IZBORU PACIJENATA

Koji su slavonski liječnici najbolji
Objavljeno 14. prosinca, 2017.
Portal najdoktor.com: Cilj je da svakim novim komentarom gradimo što je moguće realniju sliku o pojedinim doktorima

Vezani članci

UPOZORENJE SA KONGRESA O ZDRAVLJU

Nijedna mjera za zadržavanje liječnika

Portal www.najdoktor.com ponovo je objavio popis najboljih liječnika i stomatologa u Hrvatskoj prema glasovima pacijenata. Među njima su, jasno, i vrhunski liječnici i stomatolozi iz Slavonije za koje pacijenti kažu da osim stručnosti posjeduju i izvrsne ljudske vrline.

- Ovo je već četvrta godina objave popisa najboljih doktorica i doktora u Hrvatskoj. Najavljujemo da nastavljamo s prvobitnim ciljem da svakim novim komentarom gradimo što je moguće realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima. Komentar po komentar, i eto nakon šest i pol godina zajedno smo razvili bazu iskustava koja je prerasla u portal najdoktor.com kao središnje mjesto informiranja o iskustvima pacijenata s doktoricama i doktorima. Kriteriji prema kojima je portal najdoktor.com birao najbolje je ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara (neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir). Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir zato što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata - ističu na portalu.

S obzirom na veliki broj liječnika na popisu, izdvajamo samo one iz Slavonije i Baranje. Najbolji je alergolog Mato Ćurić (Osijek), najbolji ginekolozi su Abdulkader Gharib iz Vukovara te Osječani Zoran Popović, Siniša Matković, Sabina Galić, Mandica Galović, Renata Bečarević, Mirjana Rubin, Mirjana Glavaš, Dimitrije Milojković, Andrijana Muller-Vranješ i Mićo Rosso. Među najboljim ginekolozima su i Domagoj Dokozić i Krešimir Musić iz Požege te Željko Blažinkov, Tomislav Grgurević, Vesna Ćosić, Leonardo Tomić, Krešimir Barišić i Filomena Tolić-Kovačić (Slavonski Brod), kao i Zdenka Japundžić iz Vinkovaca. Dr. Otmar Rubin iz Osijeka najbolji je radiolog. Na popisu najboljih su i oralni kirurg Marijan Baranović iz Slavonskog Broda te liječnici obiteljske medicine iz Osijeka Zrinjka Dananić, Vesna Samardžić-Ilić, Valentina Hečimović i Albina Dumić, Emina Mehičić (Slavonski Brod) i Marija Sotinac (Vinkovci). E.Soudil

PEDIJATRI I STOMATOLOZI

U skupini najboljih hrvatskih pedijatara su Danijel Kardoš iz Belišća te Osječani Livija Ceher-Ebner, Jadranka Petrović-Schneider, Jadranka Arambašić i Bojana Petrov-Križanović. Na popisu najboljih stomatologa su Vladimir Haring, Sanja Mihaljčić, Mirela Veselinović, Josip Prpić, Josip Čes, Dijana Tomičić i Anastazija Aščić iz Osijeka, Vladimir Hađinac iz Vinkovaca i Ninoslav Jolić iz Vukovara.

Možda ste propustili...

GEOPOLITIČKE OKOLNOSTI I EUROPLJANI

Više od 80 posto hrvatskih građana naklonjeno EU-u

IDEJU PODRŽAVAJU RIJEKE PRAVDE, MOŽEMO, IDS...

Za antikorupcijsku većinu 57 zastupnika

JEDNO OD NAJPREPOZNATLJIVIJIH LICA HRVATSKE TELEVIZIJE

Preminuo novinar Damir Matković