Mozaik
NAKON SPEKTAKLA U DOMU SPORTOVA

Tram 11 u travnju će tri dana nastupati u Tvornici kulture
Objavljeno 5. prosinca, 2017.

Nakon spektakla u Domu sportova pred 9000 ljudi i jednog od najbrže rasprodanih koncerata nekog hrvatskog izvođača uopće, Tram 11 odlučili su se na tri intimnija klupska koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture koji će se održati od 12. do 14. travnja 2018. godine.

Old school rap rokanje, u kapacitetu od samo 1300 po danu, svakako je prava poslastica za one koji band, nakon svih ovih godina, žele doživjeti i u klupskom okruženju. Bit će to ujedno i posljednji samostalni nastupi banda u Zagrebu za jedno duže razdoblje. Band ne isključuje mogućnost nastupa na festivalima ili grupnim koncertima u svom gradu, no što se tiče samostalnih cjelovečernjih setova, nastupi u Tvornici posljednji su u Zagrebu za neko duže vrijeme. Na svakom od tri koncerta band će imati jaku predgrupu, goste, te after party u Malom pogonu.

S obzirom na to da ulaznica za Dom sportova nije bilo nevjerojatnih 45 dana uoči koncerta i da su cijene kod preprodavača dostizale i do 700 kuna, za očekivati je da karte za ovako ekskluzivne klupske koncerte u malom kapacitetu planu prilično brzo. Dnevne ulaznice po cijeni od 90 kn u prodaju kreću u petak, 9. prosinca, u 9h. Ako ih ostane, na dan koncerta će se za ulaz trebati izdvojiti 100 kn. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shopu (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr. T.K.

Dnevne ulaznice po cijeni od 90 kn u prodaju kreću u petak, 9. prosinca, u 9h

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana