Crna kronika
POKRAJ ŠIBENIKA

Otac i sin teško opečeni u požaru
Objavljeno 10. kolovoza, 2017.

ŠIBENIK

Otac (50) i sin (18) zadobili su teške ozljede u požaru koji je planuo u srijedu popodne na gumenjaku u uvali Mirine u Grebaštici, kod Šibenika, i hitno su operirani u KBC-u Split.

“Pacijenti su u srijedu navečer hitno operirani, a u ovom trenutku nalaze se na jedinici intenzivnog liječenja. Kod ovih opeklina sada je stanje teško ocijeniti, tako da još moramo čekati i vidjeti kako će se situacija dalje razvijati”, rekao je u četvrtak dr.sc. Ivan Utrobičić, predstojnik Zavoda za plastičnu, rekonstrukcijsku te estetsku kirurgiju i opekline KBC-a Split.

Prema izjavi 50-godišnjeg vlasnika do požara je došlo kad je iz spremnika procurilo gorivo dok je spajao solarni uređaj za punjenje baterija, pri čemu je došlo do manje eksplozije i požara. Požar je ugasio vlasnik glisera uz pomoć građanina.

Očevidom nisu utvrđeni tragovi požara, a utvrđeno je da je došlo do taljenja solarnog kontrolora za punjenje baterije, izvijestila je šibenska policija. O ovom događaju bit će podnijeto izviješće Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. H

Najčitanije iz rubrike