Zdravlje
AURA CENTAR ZA FIZIKALNU TERAPIJU I REHABILITACIJU

Najmodernija aparatura uz izuzetnu stručnost kadra
Objavljeno 12. lipnja, 2017.

Aura centar za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju prvi je centar takve vrste u Valpovštini. Osnovan je 2009. godine. Primjenom najmodernije aparature i uz izuzetnu stručnost kadra danas su u stanju liječiti sve bolesti iz područja fizikalne terapije uključujući ortopedske, neurološke, reumatološke, degenerativne i sportske bolesti.

Danas, nakon osam godina rada, ponosno mogu reći da u ordinaciju dolaze pacijenti iz cijele Hrvatske, ali i iz inozemstva (Njemačka, Austrija, Švicarska, Francuska, Italija).

Najčešće bolesti koje se liječe u centru su: bolesti kralježnice (lumbago, discus hernia, išijas), bolesti zgobova (artritisi, artroze), upale ligamenta, mišića i tetiva, petni trn, teniski lakat, upala Ahilove tetive, sportske ozljede, moždani udar...

Nove pacijente primaju u najkraćem roku i bez dugih lista čekanja. I još je bitno naglasiti da se u ordinaciji s pacijentima radi strogo individualno. Dakle, u jednom terminu, koji je u dogovoru s pacijentima, radi se samo s jednim pacijentom. Nakon prvog specijalističkog pregleda dobiva se i jedna terapija te se planira daljnji tijek liječenja. Sam tijek liječenja i tretmani prilagođavaju načinu i tempu života svakog pacijenta.

Kao i u svim ostalim segmentima, tako su i cijene tretmana prilagodili našoj svakodnevici. Same cijene izuzetno su povoljne te se u centru danas praktično svatko može kvalitetno liječiti. Svaki mjesec imaju velike popuste te mogućnost plaćanja i na obroke.

Isto tako, Aura centar nudi mogućnost da se jedan od tretmana iz ponude ili paket-tretmana napravi kao poklon za vaše bližnje. Najčešće se pokloni koriste za rođendane, godišnjice i slične prigode.

Poseban dio naše ponude su i kućni posjeti ako pacijent nije u stanju doći u centar.

Adresa je Osječka 44, Valpovo. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 7 do 20 satih, a subotom od 7 do 12 sati. Web: aura-centar.hr, Fb, Twiter, telefon: 098-9179-200, 031-671-538.

BESPLATNI PREGLED ZA ČITATELJE “GLASA”

Sve čitatelje Glasa Slavonije koji tijekom današnjeg dana nazovu broj 098-9179-200, Aura nagrađuje besplatnim pregledom i tretmanom.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike