Novosti
NEOBIČNA POTRAGA

Tražili Afganistanku s četvero djece, a ona nije niti prešla granicu
Objavljeno 24. svibnja, 2017.

Državljanka Afganistana s četvero djece, za kojom je u utorak pokrenuta potraga u šumama između Otoka i Komletinaca, na vinkovačkom području, pronađena je u prihvatilištu za migrante Principovcu, u Srbiji, potvrdila je u srijedu vukovarsko-srijemska policija.

Županijski centar 112 u Vukovaru izvijestio je u srijedu kako je u utorak na traženje vukovarsko-srijemske Policijske uprave za državljankom Afganistana s četvero djece pokrenuta akcija traganja i spašavanja u šumskom predjelu između Otoka i Komletinaca. Akcija je pokrenuta na temelju informacije iz Odjela za međunarodnu zaštitu UNHCR-a Hrvatske prema kojoj je u šumi državljanka Afganistana s četvero djece, a koji su nezakonito ušli u Republiku Hrvatsku prije nekoliko dana. U akciju potrage bili su uključeni i pripadnici HGSS-a iz Vinkovaca.

Iz Županijskoga centra 112 u Vukovaru također su izvijestili kako je akcija prekinuta u utorak poslijepodne. Prema riječima glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske Domagoja Džigumovića dodatnim je provjerama utvrđeno kako je državljanka Afganistana u prihvatilištu za migrante Principovcu, u Srbiji, te kako nije niti pokušavala prijeći granicu s Hrvatskom. H

Možda ste propustili...

LISTA DVANAEST STRANAKA PREDVOĐENIH IDS-OM

Ideja okupljanja stara dvije godine

PRAVNICI JASNI U STAVU O PONAŠANJU PREDSJEDNIKA REPUBLIKE

Upozorenje Ustavnog suda neće poremetiti formiranje nove vlasti

Najčitanije iz rubrike