Regija
JEDNA APLIKACIJA ZA KONTINENTALNU TURISTIČKU PONUDU

TZ Požege u programu Vision turizma
Objavljeno 24. svibnja, 2017.

POŽEGA - Turistička zajednica Požege predstavila je svoju novu ponudu preko projekta Vision turizam i Vision one mobilna aplikacija. To je trenutačno najveća, jedinstvena turistička mobilna aplikacija za ponudu kontinentalne Hrvatske, od turističkih zajednica županija, kojih se do sada uključilo osam, do TZ općina i gradova, turističkih agencija, turističkih i ugostiteljskih objekata, OPG-a i turističkih seoskih imanja...., ukratko, platforma za jedinstveni prikaz cijele turističke ponude. Među prvima u Požeško-slavonskoj županiji ovom programu pristupio je požeški TZ, a predstavljanju su nazočili predstavnici županijskog TZ-a županije te nekoliko gospodarstvenika iz domene pružanja turističkih i ugostiteljskih usluga.

- Prije više od godinu dana počeli smo razmišljati kako na našoj turističkoj stranici složiti sve podatke, od smještaja do raznih manifestacija, a da budu prihvatljivi ljudima na mobitelu, jer i sami smo sve više na mobitelu, puno više nego na računalima. Prije pola godine pojavila se ekipa iz Vision one, koja je u međuvremenu pripremila našu stranicu što se sada nalazi na Vision one mobilnoj aplikaciji. Sada imamo našu kompletnu ponudu turističkih sadržaja, restorana, kulturnih i ostalih događanja, gastromanifestacija, ponudu OPG-a i seoskih smještajnih kapaciteta na jednom mjestu. Cilj cijelog programa Vision turizam uvažavanje je svih sudionika u turizmu kontinentalne Hrvatske, što je jako važno, jer fokus konačno ide na kontinent i Slavoniju – istaknula je direktorica TZ-a Požege, Silvija Podoljak. Dodala je da je uključenje u ovaj program i znatno jeftinije od svih ponuda do sada - jedinstvena je cijena 3.500 kuna po sudioniku, bez obzira na njegovu veličinu, uz ugovor na dvije godine.

Cijeli program i mobilnu aplikaciju prezentirao je Danijel Botić, marketing manager tvrtke Vision one, koji je napomenuo da iako je ovaj projekt, iako najveći, ujedno i najjeftiniji za sve korisnike jer je prve dvije godine sufinanciran. Upravo zbog toga je i široko prihvaćen. Ovom aplikacijom kompletnu turističku ponudu kontinenta imate u jednoj, jedinstvenoj aplikaciji. AGM Kruna

Uključeno 78 TZ-a

- Aplikacija je pokrenuta u studenome 2015. godine, sada u aplikaciji imamo 8 TZ-a županija i 70 TZ-a općina i gradova te raznih korisnika partnera. Sve ponude su umrežene u ponudu kontinentalne Hrvatske, ne morate razvijati svoje vlastite aplikacije, samo kroz jednu ikonu možete saznati sve što vas zanima od turističke ponude - kazao je Botić.

Najčitanije iz rubrike