Dome slatki dome
DOSTUPNI NA NAŠEM TRŽIŠTU

LG-jevi door-in-door hladnjaci
Objavljeno 20. travnja, 2017.

LG-jev side-by-side hladnjak s funkcijom vrata u vratima, koji nudi sve najzapaženije inovacije u segmentu ovih kućanskih aparata i idealan je partner za gastronomske entuzijaste, dostupan je i na hrvatskom tržištu.

Ovaj napredni predstavnik LG-jeve linije hladnjaka pripada energetskom razredu A++ te dolazi s mnoštvom značajki koje pohranu namirnica i kuhanje čine učinkovitijim, a svakodnevicu jednostavnijom.

Praktična vrata u vratima olakšavaju pristup često korištenim namirnicama bez otvaranja glavnih vrata hladnjaka i tako smanjuju gubitak hladnog zraka do 46,5 posto. Osim toga, tanki ledomat osigurava više prostora na policama zamrzivača, dodatni pretinac omogućava optimalno pohranjivanje manjih artikala kao što su delikatesni naresci i sirevi, a tu su i dispenzer za vodu te držač za vinske boce. Voće i povrće su sigurni u ladici s posebnim rešetkastim poklopcem Moist Balance Crisper koji održava optimalnu razinu vlage i dužu svježinu namirnica, dok bilo kakve neugodne mirise eliminira filtar Pure N Fresh. Brzo i ravnomjerno hlađenje zaslužno je za dugu trajnost hrane, a kapacitet od čak 601 l omogućava dobru organizaciju namirnica čak i u velikim obiteljima. Sve to pokreće inverterski linearni kompresor zaslužan za 32 % manju potrošnju energije. Police od kaljenog stakla i završna obrada od plemenitog čelika karakteriziraju dizajn ovog LG-kevog hladnjaka (model GSJ961NEBZ) koji se može nabaviti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 15.999 kuna u svim većim trgovinama potrošačke elektronike.M.R.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike