Mozaik
U KINU URANIA

“Ćiro” Tarika Filipovića u Osijeku 28. travnja
Objavljeno 16. ožujka, 2017.

Nova hit-predstava jednog od naših najpoznatijih glumaca i televizijske zvijezde Tarika Filipovića, pod nazivom “Ćiro”, o životu Miroslava Ćire Blaževića, bit će premijerno izvedena u Osijeku, 28. travnja, u kinu Urania, s početkom u 20 sati.

Predstavu “Ćiro” zajedno s Tarikom Filipovićem autorski potpisuje Antonio Gabelić, a glavni producent predstave je renomirani producent Tomislav Kašljević.

U središtu je pozornosti cjelokupne predstave očekivano naša jedinstvena nogometna ikona, Ćiro Blažević, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda. Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici, nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim, da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno ”sine moj” dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

Odmah s prvim izvedbama u ožujku, predstava “Ćiro” osvojila je srca publike na prvu loptu, a Tarik Filipović u njoj doista briljira. Filipović je zasigurno jedan od najpoznatijih glumaca naših prostora. Rođeni Zeničanin, sa svojim je predstavama “Spektakluk” i ”Magic Act Show” u kojima je sudjelovao kao autor i izvođač, obarao rekorde popularnosti, a s predstavom “Ćiro” očito već kreće u istom smjeru. Ulaznice potražite u prodaji na blagajni Kina Urania. T.K.

Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno ”sine moj” dalo mu je neizbrisiv osobni pečat

Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

Najčitanije iz rubrike