Crna kronika
KRVAVI OBRAČUN U VUKOVARU

Nakon verbalnog sukoba 25-godišnjak uboden nožem u trbuh
Objavljeno 4. ožujka, 2017.
60-godišnjak je jutros uhićen i priveden u PP Vukovar

U naselju Sajmište u Vukovaru odigrao se krvavi obračun u kojem je, u petak oko 11 sati, teže ozlijeđen 25-godišnji mladić iz Vukovara, a 60-godišnjak, također iz Vukovara, uhićen. Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske kratko su sutradan priopćili kako je u navedno vrijeme došlo do sukoba između dva muškarca u kojem je jedan zadobio teške ozljede.

– Nakon verbalnog sukoba 60-godišnjak je 25-godišnjaka ubo nožem u trbuh. Ubrzo je 60-godišnjak uhićen i priveden u službene policijske prostorije, gdje je provedeno kriminalističko istraživanje, a 25-godišnjak je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću županijsku bolnicu Vukovar, gdje mu je pružena liječnička pomoć. Mladićeve ozljede okvalificirane su kao teže – naveli su u policiji, što je medijima potvrdila i Maja Barbarić, iz Odjela za odnose s javnošću PU u Vinkovcima. Sukob se, navodno, dogodio ispred socijalne samoposluge u Vukovaru, no neslužbene informacije govore da to što se dogodilo, navodno, nema pak veze sa socijalnom samoposlugom.

Nakon krvavog obračuna 60-godišnjak je uhićen i priveden u PP Vukovar. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uhićenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku u PU u Vinkovcima. Motiv krvavog sukoba zasad nije poznat.S.Butigan

Možda ste propustili...

NA PRIJELAZU STARA GRADIŠKA

Pijan pokušao autom u BiH

NOVA ŽRTVA PREVARANATA JE 79-GODIŠNJAK

Zbog želje za kriptovalutom izgubio desetke tisuća eura

Najčitanije iz rubrike