Regija
SASTANAK U OSJEČKOM ŽUC-U

Kako riješiti problem ceste u Petrijevcima?
Objavljeno 16. veljače, 2017.

PETRIJEVCI/OSIJEK

Danas će se u Županijskoj upravi za ceste u Osijeku u 10 sati održati sastanak na temu aktualne cestovne problematike u Petrijevcima, a koji je organizirao ŽUC Osijek, potvrdio nam je jučer ravnatelj ŽUC-a Tihomir Glavaš.

Na sastanku se očekuje i nazočnost predstavnika izvođača radova zagrebačkog Viadukta d.d., investitora Hrvatskih autocesta, Hrvatskih cesta, osječko-baranjskog župana dr. Vladimira Šišljagića, načelnika Općine Petrijevci Ive Zelića, te Ministarstva pomorstva, prometa i veza. Trebao bi biti postignut dogovor o aktivnostima na sanaciji nastalih oštećenja na županijskim i lokalnim cestama koje su sastavni dio obilaznog pravca koji se koristi zbog zatvaranja državne ceste D34, a za koji su HC TI Osijek 9.veljače uputili zahtjev izvođaču radova da žurno izvrše sanaciju oštećenja na državnoj cesti D2 i D34 u dijelu koji služi za obilazak.

Premda je Glas Slavonije, koji prati događanja vezana uz novonastalu cestovnu problematiku u Petrijevcima, Ministarstvu pomorstva, prometa i veza 9. veljače uputio upit vezano uz komentar događanja u Petrijevcima, pokretanje pitanja odgovornosti, kao i mogućnost eventualnih sankcija za odgovorne, jedino od njih do danas nismo dobili nikakav službeni odgovor niti uspijevamo stupiti u telefonski kontakt s višim savjetnikom u službi za odnose s medijima. Javnost očekuje, posebice Petrijevčani i vozači koji mjesecima prometuju na obilaznoj dionici ceste kroz Petrijevce, da na sastanku dobiju ove, ali i odgovore kako će se i u kojem roku riješiti pitanje obnove uništenih prometnica i vraćanje u normalu putnog pravca preko državne ceste.L.Aničić

Možda ste propustili...

U DISCIPLINI KERAMIČARSTVO

Osrečki prvi na Worldskills Croatia

VRHUNSKI UVJETI ZA UČENIKE, SPORTSKE KLUBOVE I REKREATIVCE

Obnovljena sportska dvorana dviju osnovnih škola

Najčitanije iz rubrike