Zdravlje
SUTRA U FITNESS CENTRU XXL U OSIJEKU

Fitness za lice - Promocija lifting tretmana teenlifting platizme
Objavljeno 28. studenog, 2016.

U Osijeku će se sutra, 29. studenoga, od 9 do 19 sati u fitness centru XXL u Gundulićevoj održati promocija lifting tretmana TEENLIFTING platizme koji na potpuno prirodan način podiže tonus lica, zateže podbradak, diže obraze, smanjuje podočnjake i natečenost kapaka te pegla bore oko usana.

Na promociju će doći i dr. Sanja Gošović te će se svima koji žele probati ovaj fenomenalan lifting tretman to i omogućiti potpuno besplatno. Svoj termin za konzultacije s dr. Sanjom i besplatni tretman možete zakazati na tel. 099 264 43 44.

- Od 1. prosinca nastavit ćemo raditi u Osijeku u suradnji s fitness centrom XXL. U njihovu prostoru radit ćemo daljnje treninge lica - kaže Kristina Mravinac, vlasnica kozmetičkog salona “Esenca” iz Vinkovaca, koja je i vlasnica franšize za sve četiri županije u Slavoniji i Baranji.

Metoda TEENLIFTING je nešto novo u ponudi beauty centra Esence. Revolucionalna metoda je elektrostimulacija vlastith mišića, mišića podbratka, usta, obraza, očiju. Vježba traje pola sata i ojačava sve mišiće lica i podbratka i oni se s vremenom oblikuju kao što su prije bili i prije nego su se počeli opuštat. Liječnica opće prakse, spec. akupunturolog i kozmetolog dr. Sanja Malbaša Gošović, 1990. godine je razvila tu metodu - jedinstvenu prirodnu metodu stimulacije svih mišića tijela i lica istovremeno, odnosno stimulacije velikih grupa mišića, za što se koriste posebno i novooblikovane elektrode kao i standardne elektrode, postavljene nestandardnom metodom u svrhu postizanja kvalitetnijih i učinkovitijih rezultata. Aparatima za elektrostimulaciju mišića, revitalizaciju mišića i stimulaciju akupunkturnih točaka postižu se iznimno dobri rezultati u pomlađivanju lica i tijela, održavanju dobre mišićne kondicije lica i tijela kod sportaša, osoba starije životne dobi i ostalih, rehabilitaciji, tretiranju oštećene periferne cirkulacije, grčeva, cerebralne paralize, atrofije mišića, artroze koljena i kuka.

Na TEENLIFTING platizme mogu doći osobe i s minimalno navršenih 25 godina, a gornja granica starosti nije određena. Ne mogu doći osobe koje imaju ugrađeni pacemaker, akutnu upalu vena, trudnice i osobe koje imaju epilepsiju, a jako je povoljan za osobe koje imaju glavobolju i migrenu. J.Kn.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike