Crna kronika
VINKOVČANKA IZVAN ŽIVOTNE OPASNOSTI

Operirana djevojčica
koju je ugrizao pas
Objavljeno 23. studenog, 2016.

Vezani članci

ISTRAGA U VINKOVCIMA

Djevojčici (10) pas odgrizao dio nosa

VINKOVCI - Desetogodišnja djevojčica kojoj je u ponedjeljak u Vinkovcima pas odgrizao dio nosa, operirana je u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci. Od njezinog oca doznajemo kako se njegova kćerka oporavlja nakon operacije i rekonstrukcije nosa. “Oštećena joj je hrskavica nosa. Kćerka mi je potresena i boji se svega jer je svjesna što se dogodilo”, ispričao nam je otac 10-godišnjakinje, zamolivši za anonimnost zbog kćeri. Dodaje kako mu je kćerka nekoliko puta rekla da misli da je ona kriva što se napad psa i ugriz dogodio.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska ozljede djevojčice okarakterizirala je kao teške. Srećom, djevojčica je izvan životne opasnosti. Očevidom koji je uslijedio nakon što je djevojčica odvežena u vinkovačku bolnicu, utvrđeno je kako je do napada psa na 10-godišnjakinju zbio u Ulici Antuna Branka Šimića oko 10,30 sati, nakon što se djevojčica vraćala iz škole. Psa je na uzici u vinkovačkom naselju Lapovci, u šetnju povela 23-godišnjakinja. Nakon što je djevojčica prišla psu, on je u jednom trenutku skočio i ugrizao ju za lice. Policija je priopćila kako je o događaju obavješteno nadležno državno odvjetništvo.

Kako smo izvjestili u prethodnom broju, djevojčica je nakon ugriza, krvavog lica otrčala u obližnju trgovinu gdje je zamolila prodavačicu da nazove njezine roditelje i Hitnu pomoć. Nekoliko puta je ženi ponovila kako pas nije kriv, jer se gotovo svakodnevno igrala s njim i nikada ju nije napao. Slučaj je pruzelo nadležno državno odvjetništvo.M.Kokaj

Možda ste propustili...

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

IMAO JE 3,56 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

Pijan, teško ozlijeđen u tučnjavi

Najčitanije iz rubrike