Crna kronika
ISTRAGA U VINKOVCIMA

Djevojčici (10) pas odgrizao dio nosa
Objavljeno 22. studenog, 2016.

VINKOVCI - U naselju Lapovci u Vinkovcimau ponedjeljak, dok se vraćala iz škole, je pas napao desetogodišnju djevojčicu, ugrizavši ju za nos. Kako nam je rekla djelatnica trgovine, djevojčica je utrčala u trgovinu i tražila pomoć.

- Došla je do mene i povikala: “Molim vas pomozite mi, pas me ugrizao. Držala se za nos, pa sam joj dala salvetu i pozvala Hitnu pomoć koja je došla za par minuta, stvarno su brzi bili. Pas je djevojčici odgrizao dio nosa. Iako ozlijeđena, djevojčica je bila hrabra, nije bila u šoku i smireno mi je rekla broj telefona roditelja, tako da smo ih odmah obavijestili, ispričala nam je djelatnica trgovine još uvijek pod šokom. Trgovkinja nam je napomenula da joj je djevojčica rekla kako “nije pas kriv, niti dječak koji ga je vodio na povodcu. Ja se svaki dan igram s njim po povratku iz škole”. Djevojčica je, nakon što joj je ekipa Hitne pomoći pružila prvu pomoć na licu mjesta, zaprimljena na odjelu Opće županijske bolnice Vinkovci. Do zaključenja teksta nije bila poznata težina njezinih ozljeda.

Nakon Hitne pomoći, pred trgovinu je ubrzo došla i policija, a prema riječima Domagoja Džigumovića, glasnogovornika Policijske uprave vukovarsko-srijemske, nakon očevida znat će se što se dogodilo.M.Kokaj

NAJČEŠĆE GANJAJU BICIKLISTE

Nerijetko se u policijskim priopćenjima pojavljuje vijest o napadima pasa u Slavoniji i Baranji, i to većinom kada vlasnici ostave svoje pse bez nadzora. Posljednji takav događaj zbio se krajem listopada u Kovačićevoj ulici u Slatini, gdje je iz dvorišta 67-godišnjaka istrčao pas koji potrčao za 60-godišnjakinjom koja je vozla bicikl. Pas ju je uspio ugristi za potkoljenicu lijeve noge, nakon čega je žena zatražila liječničku pomoć. Vlasnik psa je novčano kažnjen.S.L.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike