Dome slatki dome
INDIZAJN FESTIVAL MODERNOG DOMA

Novi trendovi u uređenju doma
Objavljeno 22. rujna, 2016.

Mirjana Mikulec i RTL ugostili su brojne kreativne i renomirane tvrtke i proizvođače na jednom mjestu!

Ako trebate ideju kako preurediti dnevnu sobu, što dodati u kuhinju te kako osvježiti kupaonicu, odgovore na to zasigurno ima Mirjana Mikulec. Kako bi ih podijelila sa što više ljudi, uz pomoć RTL-a organizirala je Festival modernog doma, koji je proteklog vikenda otvorio svoja vrata posjetiteljima.

Na više od 5500 m2 izložbenog prostora najnovije i najkreativnije trendove u uređenju interijera predstavilo je  50-ak izlagača, a ugledni arhitekti i partneri/izlagači te predstavnici tvrtki Wienerberger, Oris, Knauf, Studio Niskota i akademik Dino Kovačić održali su predavanja u središnjem dijelu Arene.

“Odaziv i atmosfera su odlični, a reakcije posjetitelja i izlagača izvrsne. Drago mi je što se, nakon toliko truda i napora, vidi naš cilj – na jednom mjestu predstaviti ono najbolje u uređenju doma. Svi oni koji su u potrazi za kreativnim rješenjima, kući su mogli otići s pregršt novih savjeta i ideja”, otkriva Mirjana, koja smatra da je ovaj festival jedinstvena platforma za predstavljanje novih trendova i inovacija u uređenju, odnosno mjesto povezivanja proizvođača, zastupnika i kupaca.

Uz bogat program i cijenjene izlagače, posjetitelji su imali priliku sudjelovati u nagradnoj igri, u kojoj imaju šansu osvojiti idejno projektiranje prostora od studija “Mirjana Mikulec interijeri” te opremanje doma u vrijednosti od 50.000 kuna. J.Kn.

Možda ste propustili...

VIŠE VOLI VRUĆINU NEGO HLADNOĆU

Begonija ima više od 1800 vrsta

LIFESTYLE H: RANILICA ZA DIJETE

Udobnost, sigurnost i praktičnost u dizajnu

SADNJABOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

Najčitanije iz rubrike