Objavljeno 25. kolovoza, 2016.
Electrolux pećnice već su niz godina simbol kvalitete i jamstvo uspjelih jela. Zahvaljujući konstantnim istraživanjima, Electrolux svoje uređaje redovito unaprjeđuje inovativnim funkcijama i mogućnostima. Posljednje u tom nizu su PlusSteam pećnice, koje su nedavno isprobale i slavne osobe, pritom potvrdivši lakoću upotrebe suvremene kuhinjske tehnologije. Naši poznati i sami su se uvjerili da s takvim uređajem bogato iskustvo u kuhinji nije preduvjet za savršeno spravljene namirnice, što su i primjerom pokazali, pripremivši izvrstan kruh, na kojem bi im čestitali i vrhunski kuhari.
Moć topline i laganog dodira pare pretvara zamiješeno tijesto u topao domaći kruh sjajne hrskave korice i meke ukusne teksture. UltraFanPlus sustav zagrijavanja s pomoću velikog ventilatora lako dopire do svakog dijela pećnice, osiguravajući besprijekorno ravnomjerno pečenje hrane. VelvetClosing tehnologija omogućuje nježno automatsko zatvaranje vrata pećnice i kad nemamo vremena biti previše pažljivi, primjerice, pri dovršavanju jela.
Digitalno sučelje modela EOB3454AOX pruža iskustvo jednostavnog zabavnog kuhanja. Posebno praktična opcija je odabir vremena početka i završetka te trajanja kuhanja. Uz dodatak klasičnih tipki i posebnih prekidača na uvlačenje odabir postavki brz je i intuitivan. Vrata i stakla pećnice potpuno su odvojiva, što omogućuje lako održavanje i potpunu čistoću.
XXL unutrašnjost i ugrađeni snažni roštilj Electrolux pećnice pružaju mogućnost savršenog roštiljanja hrane svih dimenzija, i to na tri razine. Osim toga, kuhare amatere sigurno će razveseliti činjenica da pećnica dolazi s postavkama za pizzu te automatskim isključivanjem ako slučajno ostane uključena. Brojne druge funkcije, poput teleskopskih vodilica za lako pristupanje hrani, omogućuju idealnu pripremu najrazličitijih vrsta jela.