Sport
RIJEKA NAKON TURSKE U SLAVONIJI

Dar za 70. rođendan kluba - bodovi u Gradskom vrtu
Objavljeno 30. srpnja, 2016.

Nakon što su u četvrtak imali euroispit u Turskoj i odigrali neriješeno kod Istanbul Basaksehira (0:0) u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige, nogometaši Rijeke dolaze u Slavoniju. U nedjelju momčad Matjaža Keka stiže u Gradski vrt, a riječki trener poručuje da im je to veliki izazov.

- Osijek je odlično ušao u prvenstvo, dobio prve dvije utakmice, klub se očito uspio srediti i financijski stabilizirati. U pozitivnoj su atmosferi, mentalno i fizički u boljem stanju nego protekle sezone i neće nam to biti nimalo lako gostovanje - kaže Kek.

Slovenski stručnjak na klupi kluba s Rujevice na travnjak Gradskog vrta vjerojatno neće poslati najjaču momčad. Ima ozljeda, a nekima treba i odmor.

- Kod nas će doći do nekih promjena u sastavu, ali oni koji dobiju priliku morat će pokazati da je zaslužuju. Znam da neki to jedva čekaju i možda baš oni budu naš adut - dodao je trener riječke momčadi Matjaž Kek.

Rijeka je u četvrtak igrala u Istanbulu i uspjela se vratiti neporažena. Tomasov i Maleš su se nakon te utakmice požalili na udarce, a Roman Bezjak je također u problemima nakon što je zadobio neugodan udarac u glavu. No Kek ne otkriva hoće li taj tercet propustiti susret u Osijeku.

- Do nedjelje ima još vremena, tražim potpunu posvećenost svoje momčadi, u Osijeku će igrati oni zdravi, bit će promjena, ali ne bih sad o tome.

Bijeli s Kvarnera su u četvrtak ostali neporaženi na eurosceni, u petak je NK Rijeka proslavila 70. rođendan, a u nedjelju si Kekova momčad želi priuštiti lijep rođendanski dar - bodove u Gradskom vrtu. R. I.

Možda ste propustili...

VRIJEDNA GOSTUJUĆA POBJEDA RUKOMETAŠICA OSIJEKA U BORBI ZA OSTANAK

Splitski bodovi za udaljenje od opasne zone

VALJDA GORICA OPET NEĆE BACITI OSIJEK UNATRAG

Znam koji su problemi, nije trenutak da govorim o njima

GROZNICA SUBOTNJE VEČERI NA OPUS ARENI

Pobjeda koja Osijeku znači više od tri boda

Najčitanije iz rubrike