Crna kronika
UHVAĆENI LOPOVI

Policija traži vlasnike nakita
Objavljeno 27. srpnja, 2016.

Zagrebačka je policija provela istragu nad 47-godišnjom ženom kod koje je pronašla nakit za koji se sumnja da je ukraden.

Policija poziva građane koji prepoznaju pronađeni nakit da im se jave. Radi se o lancu duljine oko 55 centimetra od metala žute boje na kojem se nalazi medaljon s ugraviranim likom muške osobe, dok se uz rub nalazi natpis “FRANC I OS I • D • G • AVSTRIAE IMPERATOR”. Traži se i vlasnik ručnog sata s metalnom narukvicom zlatne boje marke “OMEGA - SEAMASTER” s ugraviranim brojem “1430” na poleđini, narukvice od metala dužine oko 22 centimetra te prstena od metala žute boje s kristalom smeđe boje, na čijoj je unutarnjoj strani ugraviran tekst “ZA 50. ROĐ. OD SUPRUGE”. Traga se i za vlasnicima prstena te naušnicama s logotipom nalik na logotip marke “Versace”.

Osječko-baranjska i požeško-slavonska policija uhvatile su tri lopova. Za krađu iz trgovačke radnje u osječkom naselju Sjenjak osumnjičen je 23-godišnjak. Mladić je 21. srpnja 19-godišnjoj trgovkinji ukrao mobitel koji je držala na pultu. Za krađu više kutija s lijekovima iz ljekarne 55-godišnjaka u Bolničkoj ulici u Pakracu osumnjičen je 55-godišnjak. Taj kradljivac otkriven je nakon višemjesečne istrage, odnosno lijekove je ukrao između 15. i 30. listopada prošle godine.

Također je dovršena istraga nad 26-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je između 5. i 19. srpnja ove godine na Trgu kralja Tomislava u Lipiku iz prostorija gradske institucije ukrao novac.S.Lacić

Možda ste propustili...

ZA VIKEND U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

158 prebrzih i 23 pijana vozača

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura

SEDAM PROMETNIH NESREĆA S OZLIJEĐENIMA

Policija poziva na oprez, i dva djeteta ozlijeđena u sudarima

Najčitanije iz rubrike