Mozaik
FASHION NIGHT 2016.

Pravi modni spektakl u
vinkovačkoj pješačkoj zoni
Objavljeno 6. srpnja, 2016.

Galeriju fotografija pogledajte OVDJE.

 

Udruženje manekena “Loreena” Vinkovci u pješačkoj zoni grada Vinkovaca priredilo je pravi modni spektakl koji se dugo ne pamti u Vinkovcima.

Modna revija “Vinkovci fashion night” zablistala je u punom sjaju. Prepuna pješačka zona, odlične kolekcije, dojam je koji je ostavio bez daha mnoge posjetitelje. Dašak velikih modnih revija kakvih imamo izvan granica Hrvatske mogao se vidjeti na reviji u Vinkovcima.

Najmlađi manekeni pod vodstvom Ines Milišić-Kopilaš zablistali su u kolekciji Benettona i s.Olivera i opet su pokazali svoje veliko umijeće hodanja pistama. Nekima je ovo bila prva revija, međutim kao profesionalci odradili su reviju i dobili veliki pljesak.

Reviju je nosilo 20 djevojčica te 16 lijepih djevojaka Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci, među kojima su bile: Antonija Damjanović, Miss Slavonije i Baranje 2015., Mirjana Knežević, Miss Adriatic Hrvatske 2016., Diana Bilušić, druga pratilja Miss Supranational Hrvatske 2016. i Marija Kljajić, druga pratilja i Miss fotogeničnosti na izboru Miss Universe Hrvatske 2016.

Kad govorimo o samim kolekcijama, moglo se vidjeti lijepe vjenčanice i večernje haljine Ateliera Stefanie, zatim odjeća u bojama Benettona uz koju su modeli nosili naočale Optike “Šarić”. Nešto novo u gradu prikazala je Piroška Kelemen “Pia” te Moda by Ema (Emanuela Matijević). Vinkovački butici s.Oliver i Amadeus Jeans prikazali su šaroliku lepezu svoje ponude, dok je Srednja strukovna škola Vinkovci prikazala odličnu kolekciju s održanih državnih natjecanja, gdje moramo reći da je cijela kolekcija rad učenika ove škole.

- Moram istaknuti da smo ove godine napravili pravi modni spektakl u Vinkovcima. Svi posjetitelji bili su više nego oduševljeni revijom u Vinkovcima, što nam je velika nagrada za uloženi trud. Posebno bih istaknuo male manekene koji su odradili vrhunski posao, a nekima su ovo bili prvi koraci na modnoj pisti. Ovim putem želim zahvaliti Live Audio za odlično ozvučenje i rasvjetu, Coffee i wine bar Gymnasium, Cafe-baru Šinobus, ravnatelju Gimnazije M. A. Reljković Stipi Tomiću, Gradu Vinkovcima i Vukovarsko-srijemskoj županiji na velikoj pomoći oko organizacije revije, kako bismo imali jednu lijepu modnu reviju. Na kraju nikako ne smijem zaboraviti voditeljicu Biljanu Pavlović, koja je uz nas svih 12 godina - istaknuo je Mario Kokaj, predsjednik Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci.

Udruženje manekena u pripremi ima novi modni događaj “Večer mode i ljepote” 12. rujna u sklopu 51. Vinkovačkih jeseni. J.Kn.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike