Crna kronika
KRIV JE MOTOCIKLIST

U prometnoj nesreći
ozlijeđeno troje djece
Objavljeno 1. srpnja, 2016.

BRESTOVAC - Troje djece u dobi od dvije, četiri i 12 godina, ozlijeđeno je u prometnoj nesreći koja se u srijedu oko 19.30 sati dogodila na cesti između Brestovca i Skenderovca u Požeštini. Nesreća se dogodila kada je 25-godišnji vozač motocikla Yamaha, koji nije položio vozački ispit, prošao pored vidljivo postavljenog prometnog znaka “STOP” te ušao u raskrižje, a da prethodno nije propustio sva vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska. Da bi izbjegla udar u motocikl, 29-godišnja vozačica Opela prešla je vozilom na južni prometni trak te u raskrižju udarila u zaustavljeni Volkswagen kojim je upravljao 37-godišnjak.

- U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 12-godišnji putnik iz Opela, dok su lakše ozlijeđeni 29-godišnja vozačica te dvoje putnika starosti dvije i četiri godine koji su se nalazili u istom automobilu. Protiv 25-godišnjaka slijedi kaznena prijava - doznajemo iz PU požeško-slavonske.

Istoga dana u prometnoj nesreći stradala je 52-godišnja vozačica Peugeota, u Radićevoj ulici, u Dobrovcu. Vozačica je desnim kotačima Peugeota zahvatila rubnik, a potom sletjela u kanal gdje je prednjim dijelom vozila udarila u betonski most. Protiv vozačice policija podnosi prekršajnu prijavu.S.Lacić

Možda ste propustili...

TOMISLAV SVETINA O AFERI “DINAMO 2”

Financijske odluke donosio je Mamić

Najčitanije iz rubrike