Sport
HAJDUK U SLAVONIJI BEZ IMPERATIVA, ALI ŽELJAN BODOVA

Osijek je bolja momčad nego što to njegovi rezultati pokazuju
Objavljeno 30. travnja, 2016.

Hajduk u Slavoniju dolazi bez ikakvog stresa. Treći je na tablici, ne može gore, ne može dolje, nema pritiska i imperativa, ali ima - želja.

- Osijek je dobra i kvalitetna momčad. Njihovi rezultati u zadnje vrijeme ne pokazuju pravu sliku o njima, jer to je dobro posložen tim. Čeka nas teško gostovanje, ali mi se želimo nadigravati, biti bolji, pa i pobijediti - poručio je trener Hajduka Damir Burić.

Hajduk ima veliki problem, a to su ozljede.

- Maloku i Vojković su pod upitnikom, no veseli povratak Juranovića. Bašić se oporavlja od ozljede, kao i vratar Kalinić. Na teren ću poslati zanimljivu momčad, dodao je Burić i nastavio s hvalospjevima na račun nedjeljnog suparnika.

- Ponavljam, oni su iskusna i kvalitetna momčad, sviđa mi se Škorić, Šorša, Kurtović, Vojnović, pa Grgić koji je u napadu brz i lagan. Jednostavno, oni su dobra momčad.

Dobra momčad koja u posljednje vrijeme teško zabija, Osječani već pet utakmica nisu uspjeli postići pogodak.

- U zadnjoj utakmici, protiv Lokomotive, imali su penal, ali nisu uspjeli zabiti. Da im je to ušlo, tko zna kako bi se utakmica odvijala. Volio bih da im se protiv nas ne otvori. Stvaraju šanse, ali neke se stvari moraju poklopiti, više od penala ne možete dobiti.

No, bijelo-plavi nadaju se da će im se baš u nedjelju u Gradskom vrtu otvoriti kako bi pogodcima i pobjedom uveličali rođendansko slavlje svoje Kohorte.

- Znamo da će biti fešta na stadionu, a i Hajduk je uvijek magnet za publiku. Mi se ipak nadamo dobrom rezultatu.

Privremena predsjednica Hajduka Marijana Bošnjak je iz Osijeka, hoće li na Praznik rada gledati utakmicu u Gradskom vrtu?

- Zanimljivo pitanje, pričat ću s njom hoće li biti u Osijeku. Možda će biti teško za nju, ali sam siguran da će biti uz naš klub, uz nas - zaključio je Burić. (I. Li.)

Možda ste propustili...

HAJDUK OSTAO NA TREĆEM MJESTU LJESTVICE

Pobjeda Hajduka protiv Rudeša na praznom Poljudu

VRIJEDNA GOSTUJUĆA POBJEDA RUKOMETAŠICA OSIJEKA U BORBI ZA OSTANAK

Splitski bodovi za udaljenje od opasne zone

Najčitanije iz rubrike