Crna kronika
BRZINA I NEPROPISNO PRETJECANJE UZROCI SU TEŠKE NESREĆE U BIH

Dvije djevojke i mladić poginuli u sudaru dva automobila kod Žepča
Objavljeno 7. veljače, 2016.

Dvije djevojke i mladić poginuli su u stravičnoj prometnoj nesreći koja se u subotu oko 23,15 sati dogodila u susjednoj Bosni i Hercegovini. Iz još neutvrđenih razloga dopšlo je do sudara Mercedesa BiH registracija i Toyote austrijskih nacionalnih oznaka. Od posljedica direktnog sudara na mjestu nesreće poginule su tri osobe iz Mercedesa, 19-godišnji Oliver Hrkač i Monika Antolović, te 20-godišnja Nevena Mijić. Svo troje su iz Žepča. U Toyoti su teško ozlijeđene tri osobe, dvije žene i 11-godišnje dijete. Oni su kolima hitne pomoći prevezeni u bolnicu u Zenici gdje su zadržani na liječenju.

Prema priopćemnju MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, policija je u suradnji s kantonačnim tužiteljem obavila očevid koji bi trebao otkriti što je točan uzrok stravične prometne nesreće koja je uzela tri mlada života. Tijela poginulih su prevezena na odjel patologije zeničke bolnici gdje će biti obavljena obdukcija.

Prema neslužbenim podatcima, prenosi portal Klix.ba, do sudara je došlo zbog nepropisnog pretjecanja, te da su vozila išla u suprotnim smjerovima. Kako su automobilim uništeni do neprepoznatljivosti, na mjestu nesreće morali su intervenirati i vatrogasci koji su rezanjem lima izvlačili ozlijeđene iz Toyote, te tijela poginulih iz Mercedesa. Mediji u Bosni i Hercegovini podsjetili su kako je ovo druga teška nesreća u kojoj je poginulo više mladih osoba. Posljednja se dogodila u prosincu prošle godine kada je, nakon slijetanja u Neretvu, poginulo četvoro studenata iz Slavonije.M.Bugarić

Možda ste propustili...

TOMISLAV SVETINA O AFERI “DINAMO 2”

Financijske odluke donosio je Mamić

OROLIK I BELI MANASTIR

Jedan lopovluk riješen, drugi nije

Najčitanije iz rubrike