Zdravlje
OD 8. DO 14. VELJAČE

Tjedan ljepote u više od 50 kozmetičkih salona diljem Hrvatske
Objavljeno 1. veljače, 2016.

Udruženje kozmetičara RH i ove godine pokreće Tjedan ljepote 2016., od 8. do 14. veljače u više od 50 kozmetičkih salona diljem Hrvatske. Uz kozmetičke tretmane koji u redovnoj ponudi stoje i nekoliko stotina kuna, a sada su dostupni po jedinstvenoj cijeni od 100 kuna i svakako će pridonijeti vašem lijepom i njegovanom izgledu, nudi vam se i mogućnost da učinite dobro djelo – od svakog tretmana odvaja se pet kuna za buduću kolegicu iz struke, učenicu 2. razreda kozmetičke škole.

Svakodnevni stres uzima svoj danak i potrebna vam je pomoć. Oslobodite se pritiska koji ste nametnuli sami sebi i učinite potrebne korake kako bi se vaše tijelo oslobodilo svakodnevnog napora. Bar na trenutak uklonite sve posljedice negativnih misli, uključujući i spone koje isisavaju vašu pozitivnu energiju. Otpustite bilo kakve navike kojima se požurujete ili bilo koja druga uvjerenja zbog kojih nastaju stresne situacije.

Dobro zvuči, ali kako sve to i postići?

Vrlo jednostavno. Kažite sami sebi da imate dovoljno vremena i energije za isprobavanje bogate kozmetičke ponude Tjedna ljepote u kozmetičkim salonima diljem Hrvatske. Odaberite bar jedan u nizu tretmana koji vam se nude po simboličnih 100 kuna i ugodno iznenadite sebe ili nekog bližnjeg. Dopustite da vas razni tretmani lica ili tijela, kao što su IPL, radiofrekvencija, piling, mezoterapija, serum hijalurona, ampule kolagena, maske, hidratacije, razne masaže, mikrodermoabrazija, pro age tretmani, depilacije, pedikure, manikure... ispune osjećajem ogromne zahvalnosti, radosti i zadovoljstva nakon toga.

Nahranite svoju kožu, koja je počela zaboravljati kako se obnoviti, kao što je to bilo u prošlim danima, bit će vam zahvalna. Nakon odabranih tretmana bit ćete potpuno nova osoba, spremna ići u susret poslovnim odgovornostima i zadacima koji odgovaraju vašim vještinama i interesima. Vizualizirajte sebe kako idete na posao sretni i zadovoljni ili ste kod kuće, a očekujete nekog posebnog, svejedno. Pritom imajte na umu da su za sve to zaslužne vješte ruke kozmetičarki aktivnih u Tjednu ljepote. Iskoristite stručnost salona koji imaju kvalifikacije da ispune svoju misiju i ponude vam kvalitetu, stručnost i sigurnost.

Zapamtite, odlazak u kozmetičke salone nije privilegij bogatih i slavnih, tijekom najljepšeg tjedna tretmani koji su u redovnoj ponudi i po nekoliko stotina kuna dostupni su po samo 100 kuna.

Ni ovaj put, kao ni prethodna dva, nisu zaboraviljeni oni kojima je pomoć potrebna pa se od svakog tretmana izdvaja pet kuna za pomoć odabranoj učenici iz struke.

Provjerite ima li za vas koji slobodan termin u kozmetičkim salonima diljem Lijepe Naše, razveselite sebe i onu kojoj je pomoć doista potrebna, a popis salona, detaljnije informacije o događaju i humanitarnoj akciji potražite na www.udruzenje-kozmeticara-rh.hr. (J.Kn.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike