Sport
“BOMBA” IZ HERCEGOVINE

Aljoša Vojnović se vraća u NK Osijek!?
Objavljeno 26. siječnja, 2016.
Vojnović bi se trebao priključiti bijelo-plavima na pripremama u Međugorju

Vezani članci

RAZGLEDNICA IZ GOSPINA GRADA

I vjerski turizam na “zimskoj stanci”

NEVEN LAŠTRO I JASMIN MEŠANOVIĆ U DRESU ZRINJSKOG

Bivši "bijelo-plavi" nakon Gradskog vrta u borbi za titulu prvaka BiH

U taboru nogometaša Osijeka u Međugorju prostrujala je zanimljiva vijest. Naime, podgrijana je nada kako bi se u Gradski vrt mogao vratiti - Aljoša Vojnović! Istina, zasad službeno to nitko nije želio potvrditi, ali gdje ima dima, ima i vatre. I nije nerealna priča.

Zna kako je Vojnović u potrazi za novim angažmanom nakon što je krajem prošle godine raskinuo ugovornu obvezu u bukureštanskom Dinamu. Nekih informativnih kontakata je bilo, ali s obzirom na to da je Osijek sad u fazi promjene vlasnika teško je reći hoće li se još jedan Vojnovićev povratak u matični klub i realizirati. Naravno, njegov je prioritet pronalazak inozemnog angažmana, ali ako se u NK Osijek stvari oko vlasništva poslože na željeni način, možda se i ta opcija pokaže realnom. Trener Zoran Zekić nije želio komentirati ta šuškanja, ali nema dvojbe kako bi mu igrač Vojnovićeva kalibra oplemenio momčad. Uostalom, u ovom trenutku doista je nezahvalno pričati o bilo kakvim igračkim pojačanjima jer prioritet je završiti proces koji se odvija na planu promjene vlasničke strukture. Naravno, ako bi se sve to okončalo na željeni način, Zekić bi rado prihvatio poneko novo ime u svom igračkom kadru, bez obzira na to što će dotad (kraj siječnja, nap.a.) pripreme praktično biti već u završnoj fazi.

- Naravno, nije optimalno dovoditi nove igrače kada su pripreme već pri kraju, ali nismo u poziciji tražiti idealne okolnosti. Jasno, ako će nam i doći neko novo ime, ono mora biti kvalitetnije od ovih igrača kojima raspolažemo. Nema smisla dovoditi nekoga tek da bismo popunili igrački kadar - smatra trener “bijelo-plavih”.

Iz Osijeka o pitanju mogućnosti Vojnovićeva dolaska stižu pozitivne informacije. Ljubimac osječke publike tako je potvrdio kontakte s Ivanom Meštrovićem, poslovnim partnerom mađarskih investitora i budućih vlasnika "bijelo-plavih". Vojnović bi se tako ovih dana trebao priključiti bijelo-plavima na pripremama u Međugorju, a do potpisivanja ugovora trebalo bi doći kada se riješi pitanje vlasničke strukture. I čini se da ugovor neće biti potpisan samo na šest mjeseci.

IZ MEĐUGORJA: Dalibor KELER

NOVA LICA

Nije optimalno dovoditi nove igrače kada su pripreme već pri kraju

Možda ste propustili...

I U MAKSIMIRU TRLJAJU RUKE

Olmo bi najradije kući

TEŠKO JE IZABRATI DOBROG DOMAĆINA IZMEĐU PUNO PONUDA

Više od deset zemalja želi Olimpijske igre 2036.

Najčitanije iz rubrike