Novosti
HRVATSKO UDRUŽENJE MENADŽERA I PODUZETNIKA

Najbolji menadžer velikih poduzeća - Vrdoljak iz Ricarda
Objavljeno 29. studenog, 2015.

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika (CROMA) objavilo je imena 13 ovogodišnjih dobitnika njihovih nagrada. Dobitnici nagrade za životno djelo su Branko Roglić, direktor Orbica, i Ivica Cerovečki, iz krapinske Kotke, a najboljim menadžerom velikih poduzeća proglašen je Milan Vrdoljak, suvlasnik i predsjednik uprave prijevozničke tvrtke Ricardo iz Darde. Prema obrazloženju žirija, Milan Vrdoljak je zaslužio nagradu zbog doprinosa hrvatskome gospodarstvu u području logistike.

Najboljim menadžerima u kategoriji srednjih poduzeća proglašeni su Bernarda Cecelja, vlasnica tvrtke Bernarda iz Puščine, i Anđelko Švaljek, direktor Regeneracije Zabok.

Najbolji menadžeri u malim poduzećima su Dragan Brnić, iz Šiloturista, i Goran Javorić, iz Gotra logistike. Najbolji mladi menadžer je Stjepan Miholić, iz tvrtke Limovi i konstrukcije iz Krapine, a najbolji šef javne tvrtke je Alan Klanac, iz Jadrolinije.

Poduzetnici godine su Armando Stanišić, iz A.B.S.-a, te Ilija Tokić, osnivač Tokić autodijelova, a najbolji projektni menadžer Dario Marenić, iz tvrtke Elda.

– Izuzetna mi je čast, ponos i kruna 30-godišnjeg rada ova nagrada jer je velika stvar kad dobiješ priznanje od struke – rekao je Milan Vrdoljak. Dodao je kako smatra da nagradu više duguje svojim suradnicima nego sebi.

Nagrada Menadžer godine dodjeljuje se od 1992. godine, a do sada ju je primilo 207 hrvatskih gospodarstvenika. (D.Pav.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike