Crna kronika
TRAŽE SE DVIJE PREVARANTICE

Jedna masirala žrtve,
druga im ukrala novac
Objavljeno 21. studenog, 2015.

GRADINA - Virovitičko-podravska policija traga za dvije žene koje su u četvrtak okrale stariji bračni par u Gradini. Dvije nepoznate žene su oko 13 sati došle na vrata 80-godišnje žene i njezina supruga. Lažno su se starijem bračnom paru predstavile kao zdravstvene djelatnice te su od 80-godišnjakinje zatražile popis lijekova s kojim će njoj i njezinu suprugu omogućiti nabavu jeftinijih lijekova. Par je pristao na masažu, a dok je jedna žena masirala starce, druga je iskoristila njihovu neopreznost i ukrala im više stotina kuna u domaćoj i stranoj valuti.

Prema opisu okradenog bračnog para, prva žena ima 25-30 godina, svjetlije je puti, visine oko 170 centimetara i srednje tjelesne građe. Na sebi je imala crne hlače i tamnosivu majicu. Druga je žena u dobi od oko 60 godina, tamnije puti, visine oko 155 centimetara i jače tjelesne građe, a na sebi je imala sivi kuputić i suknju te sivu kapu na glavi.

Iz policije i dalje savjetuju starijim osobama da nepoznate osobe, pogotovo ako nešto nude na prodaju, ne puštaju u svoj dom. U pravilu riječ je o prevarantima.S.Lacić

Najčitanije iz rubrike