Zdravlje
UDRUGA “DOBRE NAVIKE” OSIJEK ORGANIZIRA

Dvodnevnu HYL (Iscijeli svoj život) radionicu po metodi Louise Hay
Objavljeno 14. rujna, 2015.

Nakon dugog toplog ljeta u kojem smo naše baterije napunili suncem u “Dobrim navikama” počinjemo nove radionice.

Prva u nizu je dvodnevna HYL (Iscijeli svoj život) radionica po metodi Louise Hay.

Louisa Hay svjetski je poznata učiteljica, motivacijska govornica čije su knjige prevedene na brojne jezike. Nadahnula je milijune ljudi koji su uspjeli otkriti svoje potencijale i kreativne moći za osobni razvoj. Bit filozofije Louise Hay je prihvatiti i zavoljeti sebe onakve kakvi jesmo. Ona govori kako je ljubav moćna i iscjeljujuća. Učeći voljeti sebe postajemo sve zdraviji i snažniji. Louise govori o važnosti pozitivnog načina razmišljanja i preuzmanja odgovornosti za svoj život te da naše misli kreiraju sve što nam se u životu događa. Kada poželimo, misao možemo promijeniti, a mijenjajući misao mijenjamo svoj život.

Ako osjećate potrebu za promjenom, ova će vam radionica pružiti potrebne smjernice i alate koji će u tome pomoći. Sastoji se od niza vježbi koje pomažu osvješćivanju negativnih obrazaca razmišljanja, povezivanju s našim emocijama koje nas opterećuju (tugom, ljutnjom, brigom, strahom), povezivanju s našim ranjenim djetetom, rada na odnosima, opraštanju... i, na kraju, pisanju naše nove priče.

Sve to da biste naučili još više voljeti i prihvatiti sebe. Radionica se održava dva dana, šest sati svaki dan. Intenzivan ali koristan program svima u grupi donosi nove uvide i duboke promjene. Družimo se uz zdrave napitke i zalogajčiće. Radionica HYL održava se 19. i 20. rujna, početak je u 10 sati (ili prema dogovoru polaznika), u prostoru udruge, B. Bartoka 109. Voditeljica radionice je Lidija Banai, licencirani HYL trener. Prijave za radionicu su obavezne, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na mail lidija.banai@gmail.com ili mobitel 098/186 8149.

Najčitanije iz rubrike