Crna kronika
NESREĆA KOD VUKE IPAK ZAVRŠILA TRAGIČNO

Nakon osam dana borbe za život umro vozač auta
Objavljeno 22. srpnja, 2015.

OSIJEK - Jako Lučić (71) iz Vuke preminuo je prekjučer u Kliničkom bolničkom centru Osijek od teških ozljeda koje je zadobio u prometnoj nesreći koja se dogodila 13. srpnja kod Vuke.

Policija je izvijestila kako se prometna nesreća dogodila kad je 71-godišnjak upravljao automobilom i zbog neprilagođene brzine prednjim dijelom vozila udario u prikolicu koju je vukao šleper koji se kretao iz suprotnog smjera. Nakon sudara, Lučićev Mercedes 200 C odbačen je u kanal gdje je ostao na boku, a nesretni 71-godišnjak ostao je prikliješten u njemu. Kamion se zaustavio u kanalu sa suprotne strane ceste.

Unesrećenog 71-godišnjaka iz potpuno uništenog automobila spašavalo je 15 vatrogasaca. S pomoću hidrauličnog alata uspjeli su ga osloboditi, dok su djelatnici ekipe Hitne pomoći stalno bili uz njega i govorili vatrogascima kada da prestanu s radom da bi unesrećeni dobio kisik.

Pri svijesti je odvezen u osječku bolnicu gdje je, unatoč naporima liječnika, izgubio bitku za život. Nakon što se 71-godišnjak sudario s kamionom, samo pribranošću vozača drugog kamiona izbjegnut je još jedan sudar.S.Lacić

Možda ste propustili...

TOMISLAV SVETINA O AFERI “DINAMO 2”

Financijske odluke donosio je Mamić

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

ZA VIKEND U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

158 prebrzih i 23 pijana vozača

Najčitanije iz rubrike