Novosti
PUCNJAVA U SREDIŠTU OSIJEKA

U svom uredu ubijen poznati
osječki odvjetnik Vlatko Vidaković
Objavljeno 23. ožujka, 2015.

U samom središtu Osijeka, u Radićevoj ulici, oko 7.30 sati došlo je do pucnjave u kojoj je smrtno stradala jedna muška osoba. Prema neslužbenim informacijama, ubijen je poznati osječki odvjetnik Vlatko Vidaković. Do pucnjave je navodno došlo kada je on dolazio u svoj odvjetnički ured prekoputa glavne osječke tržnice. Iako policija za sada nije dala nikakve detaljnije informacije, neslužbeno se doznaje da je ubojica počinio samoubojstvo, i da je riječ o osobi koja se nedavno vratila s izdržavanja zatvorske kazne na koju je osuđena u sudskom procesu u kojem ga je zastupao odvjetnik Vidaković.

Odvjetnik Vlatko Vidaković javnosti je poznat i kao sudac Gajski iz RTL-ove emisije “Sudnica”.


Kako javlja 24sata svjedoci tvrde da je vježbenica iz ureda u osječkoj Radićevoj ulici uspjela pobjeći, a kako doznajemo, riječ je o odvjetnikovoj kćerki.
U očnoj optici koja se nalazi vrata do ureda kažu da nisu čuli prvi pucanj.
 
- Onda nam je uspaničeno uletjela vježbenica za koju uopće nismo znali da je odvjetnikova kći, uspaničeno vičući da joj pucaju u tatu i moleći nas da nazovemo policiju i Hitnu. Tada samo čuli još dva pucnja iz odvjetničkog ureda i gužvu koja je uslijedila bijegom ubojica - kažu u očnoj optici Visus.
Prije dvije godine u Osijeku izboden odvjetnik
Prije dvije godine u Osijeku je ubijen i odvjetnik Lujo Medvidović kada ga je ubojica početkom siječnja 2013. nasmrt izbo nožem. Nekoliko godina ranije ispred ureda odvjetnika Radoslava Arambašića morala je intervenirati specijalna policija jer je muškarac, inače odvjetnikov klijent, prijetio njegovim ubojstvom. 

Najčitanije iz rubrike