Zdravlje
UDRUGA DOBRE NAVIKE ORGANIZIRA HYL RADIONICU

Sutra besplatno uvodno predavanje
Objavljeno 26. siječnja, 2015.

Udruga Dobre navike Osijek, Bele Bartoka 109, organizira HYL radionicu “Volite sebe – iscijelite svoj život” koja će se održati 31. siječnja i 1. veljače. Radionica traje pet sati svaki dan.

To je vrlo jednostavna i korisna radionica zasnovana na metodi Louise Hay. Polaznici uče osnovne principe njezine filozofije, razvijanje svijesti o negativnim uvjerenjima, oslobađanje od starih emocija, uče voljeti sebe što potpunije... Prolazi se kroz niz tehnika koje pomažu u pozitivnim promjenama. Dva dana nisu dovoljna da se promijene dugogodišnje navike, ali radionica sigurno može pokrenuti duboke promjene u životu polaznika.

Louisa Hay poručuje da je jedan od najvažnijih zadataka, dok smo na ovom planetu, voljeti sebe, a zatim voljeti druge. Iscjeljenje pojedinca vodi k iscjeljenju planeta. Radionicu vodi licencirana HYL trenerica Lidija Banai.

U utorak, 27. siječnja održat će se besplatno uvodno predavanje na kojem svi zainteresirani mogu više saznati o najavljenoj radionici. Dodatne informacije možete dobiti na mob. 098/186 8149 ili mail lidija.banai@gmail.com. Prijave za predavanje i radionicu su obvezne s obzirom na to da je broj mjesta ograničen.(J.Kn.)

Najčitanije iz rubrike