Novosti
JOSIP KLEM, PREDSJEDNIK UDRUGE SPECIJALNE POLICIJE:

Vrijeđaju nas kad branitelje
stavljaju u politički kontekst
Objavljeno 23. studenog, 2014.

Vezani članci

TRAŽE SMJENU MINISTRA, ZAMJENICE I POMOĆNIKA

Potpora osječkih branitelja prosvjednicima u Zagrebu

- U Vukovar su mnogi političari došli da bi vidjeli nerede, u Vukovar moramo dolaziti ponizno - rekao je Josip Klemm, poduzetnik i predsjednik Udruge specijalne policije, u emisiji HRT-a Nedjeljom u dva komentirajući Kolonu sjećanja 18. studenoga u Vukovaru, odnosno komentare da su mu neki zamjerili postojanje jedne kolone.

- Ako imamo 500.000 branitelja, tu je 500.000 problema. Pitanje je ima li ministar Matić snage rješavati naše probleme. Želimo da se sve smiri što prije, no nećemo se maknuti ispred Ministarstva sve dok ne budu smijenjeni ministar i njegovi pomoćnici. I vrijeđaju nas kad branitelje stavljaju u politički kontekst - rekao je Klemm o prosvjedima ispred Ministarstva branitelja, a na pitanje urednika i voditelja Aleksandra Stankovića zašto branitelji nisu prosvjedovali u proteklih 20 godina zbog toga što je pokradena Hrvatska, Klem mu je odgovorio kako nije dobro informiran.

- Nemojte nas vraćati u povijest, tko je kriv, HDZ ili SDP, ima stvari o kojima ne mogu govoriti - rekao je Klemm.

- Ne opterećujem se novcem, draže mi je da se sa svojim prijateljima i braniteljima držim zajedno. Živim i danas kao normalan čovjek. Predsjednik Republike me proziva da dajemo minimalnu plaću. U mojoj je tvrtki prosjek plaća među najvišima u zaštitarskom biznisu. Plaće su redovite, konkretno, 3400 kuna, uz božićnice - komentirao je Klemm, koji je vlasnik zaštitarske firme.(D.Pav.)

Možda ste propustili...

PREMIJER ANDREJ PLENKOVIĆ

Dolazak Rafalea povijesni događaj

HUMANITARNA ORGANIZACIJA MARIJINI OBROCI HRVATSKA

Kampanja “Majci za ljubav”

PRAVNICI JASNI U STAVU O PONAŠANJU PREDSJEDNIKA REPUBLIKE

Upozorenje Ustavnog suda neće poremetiti formiranje nove vlasti