Zdravlje
INTEGRALNE BIOINFORMACIJSKE TEHNIKAME TRANSFORMACIJE

Kako upravljati vlastitom stvarnošću
Objavljeno 9. studenog, 2014.

Sve one koji drže do vlastite mentalne higijene i žele raditi na sebi razveselit će informacija da 15. i 16. studenog imaju priliku sudjelovati na radionici Integralna bioinformacijska tehnika transformacije, autora Jurice Manestra. Radionica će se održati u Jurjevskoj 5 u Zagrebu. Poklonici IBT2 metode te su tehnike imali priliku upoznati na radionici u Novi Spa Hotels&Resortu u Novom Vinodolskom. Velik broj zadovoljnih polaznika bio je dobar znak da bi sličnu radionicu valjalo održati i za zagrebačku publiku. IBT2 metoda je sustav iscjeljivanja, samopomoći i osobne transformacije. Ona je informacijska, a ne energetska tehnika koja se temelji na efektu “promatrača”, poznatom u kvantnoj fizici. U svojoj je biti osvješćivanje osnovnih zakonitosti, spoznaja i uvida u način stvaranja i promjene stvarnosti (realiteta), a koje se temelje na iskustvima i spoznajama iz kvantne mehanike. U isto vrijeme IBT2 je i tehnika iscjeljivanja, tehnika osobne transformacije, tehnika upravljanja stvarnošću (realitetima), umjetnost i znanost. Njezini su efekti uglavnom trenutni i temelje se na zamjeni informacije na “problematičnom” organu, međuljudskom odnosu, životnoj situaciji ili bilo čemu što možete zamisliti ili što želite.

IBT2 metoda priznata je od HUMNIK-a, Hrvatskog udruženja za modernu i kvantnu medicinu.

Polaznici će tako imati priliku steći znanja o IBT kao metodi promjene stanja svijesti, zatim o “Atlas Energetics”, metodi bezkontaktne korekcije atlasa, novoj biologiji i drevnim znanjima. Jurica Manestar održat će i uvodno predavanje o efektima poznatim u kvantnoj fizici, zatim meditaciji izvantjelesne projekcije, biofotonima, morfogenetskim poljima, transurfingu, INEPV protokolu za upravljanje realnošću te praktični dio upravljanja realnošću.

“Fundamentalne istine obično su jednostavne, gotovo banalne, i nadohvat ruke. Često se sami pitamo kako je moguće da nešto nismo i ranije shvatili, spoznali, naučili. Obično je dovoljno samo 'ne biti slijep kod zdravih očiju', odnosno ne biti neopterećen predrasudama, otvoren za nove spoznaje. Nakon ovog seminara nećete više biti ista osoba, ono što vam se ujutro činilo nemogućim, poslijepodne će vam biti normalno”, tim riječima Jurica Manestar poziva na svoj seminar sve one koji žele unijeti promjene u svoj život, upravljati vlastitom stvarnošću te iscijeliti sebe i svoje bližnje.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike