Mozaik
DETALJI VJENČANJA GEORGEA CLOONEYJA I LIJEPE ODVJETNICE

Veći dio vjenčanja
financirat će Amalini roditelji
Objavljeno 18. rujna, 2014.

Holivudski glumac George Clooney nedavno je sam otkrio da će se britanskom odvjetnicom Amal Alamuddin oženiti u Veneciji, a strani mediji polako dolaze do ostalih detalja vjenčanja godine. Kako piše Us Weekly, Clooneyju i Amal na svadbi će pjevati slavni talijanski glazbenik Andrea Bocelli. Na proslavi će biti samo najbliži prijatelji i obitelj, pa se očekuje oko 60 gostiju. Amalina kuma bit će njezina sestra Tala, a Georgeov kum je Rande Gerber, suprug slavne manekenke Cindy Crawford. Očekuje se dolazak njegovog dragog prijatelja Matta Damona sa suprugom, ali se ne zna da li će doći i Brad Pitt i Angelina.

“Opuštena” večera će se održati u Hotelu Cipriani gdje najniža cijena noćenja u apartmanu iznosi 1.490 dolara. Sljedećeg jutra par planira vjenčanje u Hotelu Aman Canal Grande Venezia u 11h. Izgrađen je 1550., ima 24 sobe, ima sedam zvjezdica, smješten je u palači Papadopoli, a raspon cijena noćenja je od 1.000 do 3.200 dolara. Nudi neke od najljepših pogleda na romantični grad.

Iako se Clooneyjevo bogatstvo procjenjuje na više od 180 milijuna dolara, veći dio vjenčanja financirat će Amalini roditelji. Odvjetnica se odlučila za haljinu dizajnera Alexandera McQueena, a na meniju će biti talijanska i libanonska jela. Clooney je talijanskog podrijetla i veliki dio godine živi u svojoj kući na jezeru Como u Italiji, dok je Amal rođena u Beirutu. Paparazzi su jako vrijedni kako se približava veliki dan. Već su ulovili kuma Randea Gerbera kako u privatni avion u Los Angelesu ukrcava preko 50 kutija s tekilom Casamigos, a to je brend čiji su vlasnici upravo on i George. T.Kvorka

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike