Crna kronika
DVIJE NESREĆE U POŽEGI, OZLIJEĐENA STARICA

Prošla kroz crveno i oduzela prednost vozaču (84) Zastave
Objavljeno 16. rujna, 2014.

POŽEGA - U prometnim nezgodama koje su se u pondjeljak dogodile u Požegi sudjelovala su dva vozača u dobi od 84 godine. Jednom je vozaču oduzeta prednost prolaska, dok je drugi pobjegao nakon sudara.

U nesreći koja se dogodila na raskrižju ulica Bana Jelačića i Zrinske, oko 9.45 sati, u Požegi, 34-godišnja vozačica Opela požeških registracija prošla je raskrižjem u vrijeme kada je za njen smjer kretanja bilo upaljeno crveno svijetlo. Pri tome je u njezin automobil udario 84-godišnji vozač Zastave.

- U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 79-godišnja putnica iz Zastave, a protiv 34-godišnjakinje slijedi obvezni prekršajni nalog - doznajemo od Nikoline Janković iz PU požeško-slavonske.

Nekoliko sati kasnije, oko 15.35 sati u požeškom kružnom toku u Ulici Matice Hrvatske, 84-godišnji vozač Renaulta požeških registarskih oznaka, udario je u metalni stup prometnog znaka u vlasništvu Grada Požege. Vremešni je vozač nakon udara u znak otišao s mjesta događaja, a da nije pozvao policiju i javio im što se dogodilo. Međutim, policajci su ga ubrzo pronašli i uručili mu prekršajnu prijavu.S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike