Regija
OSVOJIO JACKPOT

Požežanin uplatio osam kuna
pa dobio na lotu dva milijuna!
Objavljeno 28. kolovoza, 2014.

POŽEGA - Kako je priopćeno iz Hrvatske lutrije, u subotu, 16. kolovoza, u popodnevnim satima u Požegi, Osječka 107, na prodajnom mjestu poslovnog partnera Tisak, igrač je odabrao paket za osam kuna 'Hoću Jackpot' - 1 kombinacija Lota 7/39, slovo za Super 7 i Joker broj. Slučajno odabrani brojevi 4, 11, 22, 24, 30, 37, 39 donijeli su Jackpot od dva milijuna kuna igraču iz Požege, koji je već podigao svoj dobitak. Rekao je da je igrač već dugi niz godina, igra gotovo sve igre i da je do sada osvojio dobitke na Lotu od 15 i 30 tisuća kuna.

- Uglavnom sam biram svoje brojeve, ali ovaj put sam čekao ostatak od pet kuna na prodajnom mjestu Tiska i sjetio sam se da bi mogao odigrati sedmicu. Za paket 'Hoću Jackpot' - 1 kombinacija Lota sa slovom za Super 7 i Joker broj dodao sam tri kune. Pogledao sam brojeve i odmah su mi se svidjeli - rekao je dobitnik.

Sretni Požežanin za dobitak je saznao nakon tri dana.

- Prolazio sam pored prodajnog mjesta gdje sam uplatio listić i čuo komentar prodavačice na Tisku - kod mene je uplaćena dobitna sedmica. Brojeve sam provjerio u dnevnom tisku. Dio dobitka ide za kredit, a možda se i uloži u neku nekretninu. Naravno igram i dalje - poručio je.

Inače, kada je riječ o velikim iznosima, Požežani baš i nisu miljenici sreće. Jedan veći dobitak na lutriji zabilježen je prije tri godine, ali je zato bilo podosta manjih dobitaka. (J.N.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike