Crna kronika
NOVA TRAGEDIJA U VALPOVŠTINI

U prometnoj nesreći na izlazu iz
Valpova poginuo mještanin Šaga
Objavljeno 14. kolovoza, 2014.
ŠAG – U četvrtak oko 18,20 sati na izlazu iz Valpova u pravcu Šaga nedaleko iza pruge, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna, dok je s lakšim ili težim ozljedama završilo još šest sudionika ove nezgode.
Druga kolovoška žrtva na prometnicama Valpovštine je poznati sportski djelatnik Antun Kokić (62) iz Šaga, koji je u prometnoj nesreći poginuo na licu mjesta, a još uvijek se očekuje službeno priopćenje Policijske uprave Osječko-baranjske.
Kako neslužbeno doznajemo, preminuli Antun upravljao je osobnim vozilom marke Fiat Tempro kojim se kretao iz pravca Šaga prema Valpovu, a uz njega u sudaru čiji uzrok i okolnosti tek treba utvrditi, sudjelovali su i Audi A4 naših registracijskih oznaka te Ford Escort zagrebačkih registracijskih oznaka. Očevici koji su prvi nakon sudara dotrčali na mjesto tragične pogibije, zatekli su Fiat koji je uništen do neprepoznatljivosti ostao u dvije prometne trake, Audi u odvodnom kanalu te Ford koji je ostao na bankini uz odvodni kanal. Šest ozlijeđenih osoba u ovoj nezgodi odmah je preveženo u KBC Osijek.
Poginuli Antun vedrog duha dobro je poznat sportskoj javnosti Valpovštine zbog svog dugogodišnjeg nesebičnog angažmana u sportskim kolektivima, a neko vrijeme bio je trener i NK Valpovke, NK Satnice i NK Tomislav iz Šaga.
Valja podsjetiti da je prije nepuna dva tjedna Valpovštinu već potresla jedna tragedija u prometu kada je na ulazu u Ladimirevce iz pravca Valpova u prometnoj nesreći poginula vozačica skutera Andrea Vidošić (23) iz Belišća.
L.ANIČIĆ
Najčitanije iz rubrike