Novosti
IVAN BARABAN ČETVRTI JE NOVOPRIDOŠLI IGRAČ U REDOVE NK OSIJEK OVOG LJETA:

Dolazak u Osijek je kao povratak kući
Objavljeno 2. srpnja, 2014.

Vezani članci

NOVA AKVIZICIJA OSJEČKI PRVOLIGAŠ NASTAVLJA POPUNJAVATI REDOVE

Ivan Baraban postaje novi bijelo-plavi

Korak po korak u Gradskom vrtu ostvaruju svoje želje u prijelaznom roku. Nakon što su “zatvorili” defanzivu, krenuli su pojačavati se u veznom redu i napadačkoj liniji, a prvi od igrača takve vokacije koji je stigao u Gradski vrt je - Ivan Baraban. Čovjek iz Vođinaca koji je ime izgradio igrajući za Cibaliju, a posljednje tri sezone branio je boje Splita, a sada će svoju karijeru nastojati nadograditi u redovima bijelo-plavih. Baraban je, također, jedan od onih koji nije jak na riječima. Radije “priča” na terenu.

- Lakše podnosim pet jakih treninga nego kad moram pričati na presicama ili intervjuima - sa smiješkom se na početku obratio Baraban.

Ugovor sa Splitom je istekao pa je u Osijek stigao kao slobodan igrač, a on kaže “vratio se kući”.

- Iz Vođinaca sam, a to nije daleko od Osijeka. Zato nisam previše dvojio kada se Osijek javio. Drago mi je da sam ovdje, jer sam na neki način i domaći, a NK Osijek je klub bogate tradicije u kojem su igrali mnogi odlični igrači.

Prošla je sezona za bijelo-plave bila stresna, a Ivan je doveden kako bi se slični doživljaji izbjegli u nadolazećoj sezoni.

- Zahvaljujem na povjerenju koje mi je NK Osijek ukazao i jasno da ću dati sve od sebe da uzvratim istom mjerom. Dolazak u Gradski vrt doživljavam kao novu priliku za dokazivanje - zaključio je Ivan Baraban, novi član osječkog prvoligaša.D.Keler

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike